E2h

Hur man bygger bergfast grundläggande styrka med en övning

Om du ställer in siktet på att stärka din kärna

Om du ställer in siktet på att stärka din kärna, så vet att du inte behöver ha ett träningspass plan som består av olika och olika övningar. Verkligheten är att du kan stärka hela din kärna med ett enda övning. Det finns faktiskt två alternativ du kan välja för att uppnå önskat resultat. Båda kan göras oberoende av varandra och kan hjälpa dig att nå ditt mål. Dessa är de turkiska gå upp och Pilates boll övningar.

Den turkiska få upp

  • Till att börja denna enkla men ganska ansträngande motion, måste först själv i en liggande position med armarna utsträckta uppåt och huvudet mot himlen. Fötterna ska vara platt på golvet, vilket innebär att dina ben bör vikas. En hand (den högra) bör hålla en hantel eller en boll med en vikt boll med ett handtag.
  • Från denna position, sänk den andra armen (vänster arm), den ena utan den utrustning, i golvet med armbågen vidrör golvet. Använd denna arm som hävstång för att få dig förhöjda på denna sida. Benet på denna sida bör nu rätas med den andra foten upplyftande kroppen. Detta kommer att stärka armar, abs, och ben på ena sidan. Utöka tidsramen på denna position tills du känner tätheten på relevanta musklerna. Efter ett par minuter håller positionen, vrid åt sidan mer tills vänster knä vidrör golvet. På denna punkt din vänstra underarmen ska vara platt på golvet och stödja din vikt. Fortsätta processen med att höja tills du bildar en utfall position med din högra knä på golvet. Kom ihåg att hålla armen med vikter upp hela tiden. Det bör vara över huvudet nu.
  • I utfall formuläret, använd din högra ben att stå med höger arm, hålla vikter, pekar mot himlen. När du gör rörelse står upp, se till att din kropp är rak och perfekt balanserad. När du har slutfört stående ställning. Upprepa proceduren på den andra sidan. Fortsätt att göra övningen i 15 minuter varje dag och du bör ha en starkare kropp kärna i ett par månader.

Pilates boll

  • Det finns många övningar som använder Pilates boll, det är en övning som du kan göra konsekvent varje dag som kommer att bygga din kärna utan alltför stor ansträngning, använda bollen som din sittplats. Ja, om du byta din kontorsstol med Pilates boll och sitta på den medan du arbetar varje dag, kommer du att börja så småningom att utveckla en starkare och rock solid kärna. Tänk, 8 timmars arbete samtidigt få ett träningspass.
  • För att uppnå bästa resultat, välj en boll som är relevant för storleken på ditt skrivbord. Basera inflationen av bollen till höjden av din befintliga stol. När det är klart, sitta på bollen med fötterna på golvet och ryggen överkroppen rak. Bibehålla positionen hela dagen. Gång på ett tag, kommer du få upp att få en kopp kaffe, hämta några dokument från ett annat område, eller få ett par minuter av frisk luft. Processen för att få upp från bollen blir ett träningspass så bra som det kommer att innebära att man med benet, ryggen och abs muskler för att få den önskade balansen att stå från denna instabila och bouncy boll.

Hur man bygger bergfast grundläggande styrka med en övning. Till att börja denna enkla men ganska ansträngande motion.
Hur man bygger bergfast grundläggande styrka med en övning. Till att börja denna enkla men ganska ansträngande motion.

Den turkiska få upp och Pilates boll systemen fristående övningar som du kan göra för att arbeta din kärna. Med ständigt arbete kommer din kärna blir bergfast som kan jämföras med även de mest vältränad idrottsman.