E2h

Hur man bygger bröstet muskler genom att göra bröst övning

Har du någonsin undrar hur kändisar och kroppsbyggare som Arnold Schwarzenegger och Lou Ferrigno fick de svällande bröstmuskler utvecklas och utskjutande? Du kanske märker att deras bröst är så fast som en klippa och kan tyckas tillräckligt kraftfulla för att klara vikten av en 18 wheeler dumprar. Tja, är svaret på din undrar bröst övningar. Om du vill att dina bröst muskler mager, menar, och muskulös och tillsammans med kraft och styrka, måste du helt enkelt träna dessa muskler. Här är några effektiva bröst övningar som du kan göra för att bygga upp bröstet.

  • Stretch innan du tränar. Innan de vidtar någon typ av motion som kommer att ställa en del påfrestningar och stress på en specifik muskelgrupp, kommer du vill sträcka ut först. Du vill inte dra en muskel gör din första push up, eller hur? För att undvika eventuella skador, alltid sträcka dina muskler först. För bröstmuskulaturen, kommer du vill andas djupt in och ut som en start. En annan sträcka du kan göra är att kontraktera och utöka dina bröstmuskler genom att hålla armarna ut brett och sträcker ut hela vägen till baksidan på ett övergripande sätt. Om möjligt, göra lite cardio innan bröstet övningar också.
  • Armhävningar. Det mest grundläggande sättet att stärka och forma din bröstmuskulaturen är genom den traditionella armhävningar. För att göra det ordentligt, ligga platt på golvet på magen. Använd båda händer och fötter för att lyfta upp dig från golvet. Se till att benen sträcks rakt ut och armarna jämnas och tillräckligt bred för att spända bröstet muskler som du gör dina repetitioner. Gör 3 set av armhävningar med ca 20 till 30 reps för nybörjare och 100 till 200 reps när du får kläm på det. Om du vill ha maximalt resultat snabbt göra detta varje dag. Du kan även höja svårt genom att placera en stol där fötterna kan vila på. Höjning benen kommer att göra det mer utmanande sätt, som arbetar bröstet muskler ännu mer.
  • Bänkpress. Den traditionella bänkpress är ett annat sätt att göra din bröst ser magert och betyder. För bästa resultat, placera en acceptabel vikt på skivstången vilar på bänken. Se till att båda sidor bär lika stor vikt. Ligg platt på rygg på bänken med fötterna på golvet. Håll skivstång på ett brett hållning där du kommer att kunna få lika stor vikt på båda armarna. Armarna ska placeras lika bred och lika planat en pushup. Lyft skivstång och föra den ner mot bröstet. Håll positionen för en sekund och lyft skivstång upp. Se till att andas ordentligt. Andas in när du lyfter skivstång och andas ut när du få ner det till bröstet. Lägg mer vikt och repetitioner för att uppnå maximalt resultat. Om ditt gym har en maskin press, sedan överväga utöka detta arbete genom att göra ett par uppsättningar på det också.
  • Peck däck. The Peck däck Maskinen är en tyngdlyftning verktyg som du kan använda för att forma dina bröstmuskler i mitten och på Pecks eller vingar. Detta bör göras i sammanhållningen bänkpress för att uppnå Arnold muskler typ bröst. Göra det ordentligt genom att sitta på Peck däck med fötterna på golvet. Sätt armarna upp och placera den på varje sida där barer kommer att bli. Ta tag i barer med varje hand och dra den mot mitten av bröstet. Andas in när du gör det. Håll positionen för en sekund och släpp, andas när du gör det.

Hur man bygger bröstet muskler genom att göra bröst övning. Stretch innan du tränar.
Hur man bygger bröstet muskler genom att göra bröst övning. Stretch innan du tränar.

Dessa är de tre grundläggande bröst övningar du kan göra för att arbeta ut dina bröstmuskler. Lägg mer vikt, reps och sätter när du går längs. Du kanske vill konsultera en tränare som hjälper lära dig rätt form och att ge dig en trevlig träning plan för att hjälpa till att utveckla din bröstmusklerna.