E2h

Hur man bygger upp ditt immunförsvar

Immunförsvaret försvarar kroppen mot hot som virus, bakterier, bakterier och andra mikroorganismer som orsakar kroppen att fungera onormalt. Det håller personen från att bli sjuka och förhindrar infektioner och andra sjukdomar och sjukdomar. Om du har varningssignaler om ett försvagat immunförsvar, t.ex.: återkommande förkylningar, kroniska allergier, ofta trötthet och lätt blir sjuka, då du börjar bättre ta hand om din kropp genom att äta rätt typer av livsmedel med de nödvändiga näringsämnen och observera en hälsosam livsstil. Här är några värdefulla steg för att bygga ditt immunförsvar:

  1. Ta regelbundet immunförsvaret öka vitaminer, mineraler, antioxidanter, örter och immun förbättra kosttillskott. Du kan välja att helt enkelt konsumera en bra multi-vitamin eller konsumera en kombination av frukt och grönsaker med de nödvändiga näringsämnen för att hantera dina behov. Den mest kända immun booster är C-vitamin eftersom det ökar infektionsbekämpande vita blodkroppar. En mycket viktig immun booster är E-vitamin även om det inte är så känd för den här funktionen. Vitamin E hjälpmedel i produktionen av naturliga mördarceller för att bekämpa bakterier och cancerceller. Karotenoider, bioflavenoids, zink, vitlök, selen, omega 3-fettsyror, är också viktigt att bygga upp immunförsvaret. Kända immun förbättra kosttillskott innehåller: Q10, Cats Claw, sibirisk ginseng eller Ginseng Root, Ginkgo Biloba, Golden Seal, och Echinacea.
  2. Öka intaget av hälsosamma livsmedel. Tillsätt vitlök och lök till dina måltider eftersom de har antibakteriella egenskaper. Dessa, bland många andra ekologiska livsmedel, rekommenderas starkt för att hjälpa förstärka ditt immunförsvar kapacitet. Det är bra med de flesta av dessa hälsosamma livsmedel är att de är prisvärda och lättillgängliga i snabbköp. Frukt och grönsaker fortfarande att vara en av de bästa immunsystemet boosters genom tiderna.
  3. Undvik mat och dryck som är skadliga för immunsystemet. De vanligaste farorna för vårt immunförsvar som vi ofta stöter på är: socker, raffinerade kolhydrater, kaffe eftersom det innehåller koffein vilket är ett diuretikum som bidrar till kroppens förlust av viktiga näringsämnen, alkohol, råa livsmedel (t.ex. musslor, svampiga ägg eftersom det innehåller tarmparasiter och smittsamma bakterier, sushi och ostron), härskna fetter och oljor, margarin, bearbetade livsmedel, vitt bröd, vitt ris, mejeriprodukter, fleromättade vegetabiliska oljor och salta snacks.
  4. Ha en hälsosam livsstil. Inkludera minst 20 minuters motion i ditt schema regelbundet och långsamt öka den till 40 minuter dagligen eller minst tre gånger per vecka. Kontrollera att du har minst 7 timmars sömn varje dag och öka det gör att du har minst 8 timmars sömn per dygn. Detta är ett måste eftersom du läka medan du sover och det ökar din immunitet. Rengör din mag-tarmkanalen och avlägsna dödliga gifter från kroppen genom att dricka mycket vatten dagligen, helst 8 glas om dagen. Ät mycket frukt och få minst 15 minuter av solen för att hålla doktorn borta och bidra till att skapa de nödvändiga vitaminer i kroppen.

Hur man bygger upp ditt immunförsvar. Ta regelbundet immunförsvaret öka vitaminer.
Hur man bygger upp ditt immunförsvar. Ta regelbundet immunförsvaret öka vitaminer.

Ett uns av förebyggande är definitivt bättre än ett halvt kilo bota. Så se till att du har din kroppens immunförsvar som en mager och genomsnittlig maskin som avvärjer farliga och ohälsosamma element.