E2h

Hur man eliminerar natten ryckningar

Night ryckningar är en av de mest besvärande sömnstörningar

Night ryckningar är en av de mest besvärande sömnstörningar. Ryckningar kan vara besvärande inte bara för en uppleva ryckningar, utan också till den person de delar säng med. Medan de flesta människor finner tröst i den självklara lösningen för att bara sova i separata sängar, finns det fortfarande sätt ur problemet. Dessa lösningar kan variera något ens vara sätt över toppen och placebo till dem som kan ha vetenskapliga förklaringar. Ändå är det bäst att upptäcka orsaken till denna sjukdom innan du hittar möjliga lösningar för att lösa problemet.

Hur man eliminerar natten ryckningar. Night ryckningar är en av de mest besvärande sömnstörningar.
Hur man eliminerar natten ryckningar. Night ryckningar är en av de mest besvärande sömnstörningar.

Night ryckningar hända när musklerna kontrakt plötsligt släpper ofrivilligt. Det kan vara ett resultat av utmattning och stress. Mediciner för att behandla andra sjukdomar kan också orsaka nattliga ryckningar. Även koffein kan orsaka detta, eftersom en spänd nervsystemet vanligtvis resulterar i natten ryckningar.

Hjärnan lastar impulser under sömnen

Hjärnan lastar impulser under sömnen. Hjärnan av en trött person som somnar lossar fler impulser att det gör musklerna rycka och ryck. Innan sova, dess bäst engagera sig i en avkopplande aktivitet så att hjärnan kan lasta en del av de överskjutande impulser medan du fortfarande vaken. En avkopplande bad med aromatisk olja kan hjälpa kroppen slappna av lite. Lavendel är en aromatisk ört som bidrar till att ge en avkopplande sömn. Lyssna på soft musik kan tillstånd hjärnan att vila och gör det mer
avslappnad.

Varm mjölk eller kamomillte är ett bra alternativ eftersom de båda lindra stress. Tillämpa en varm kompress i 10 till 15 minuter till trötta muskler innan du trycker på säcken rekommenderas också. Om benmusklerna användes i ansträngande aktivitet
under dagen, är massage och sträckor och höja upp dem på en pall eller en kudde hjälp för att förhindra kramper.

Mineralbrist ses också som en av orsakerna till natten ryckningar

Hjärnan lastar impulser under sömnen. Mineralbrist ses också som en av orsakerna till natten ryckningar.
Hjärnan lastar impulser under sömnen. Mineralbrist ses också som en av orsakerna till natten ryckningar.

Mineralbrist ses också som en av orsakerna till natten ryckningar. En brist i utbudet av magnesium, kalcium och kalium gör musklerna kramp och kontrakt. Med i mineraltillskott borde göra susen samt äta mat rik på dessa mineraler. Äta mat rik på kalcium eller dricka kalciumtillskott också hjälpa till att förhindra muskelkramper, eftersom detta mineral tjänar sin roll i muskeltillväxt och kontraktion.

B-vitaminer kan bidra till att lösa problemen med nervsystemet

B-vitaminer kan bidra till att lösa problemen med nervsystemet. Det bör noteras dock att vitamin B12 bättre tas i den sublinguala form än piller form tarmkanalen inte helt absorbera det. Med på vitaminer och mineraltillskott bör samtidigt att dricka mycket vatten för att undvika eventuell koncentration i de vitala organen. Överskott kalcium kan orsaka njursten.

Night ryckningar kan vara bara ett av symptomen på ett mer komplicerat nervsystemet. Om så är fallet, kan bota bara åstadkommas genom att söka hjälp av en läkare. Sådana nervsystemet kan inkludera Parkinsons sjukdom eller Huntingtons korea. Försök att lära sig mer om dessa sjukdomar och deras symptom.