E2h

Hur man faktiskt bränna fett på gymmet

Om du går med i ett gym, vill du se riktiga resultat. Detta kommer att berätta hur du ser de önskade resultaten av bränna bort fett på gymmet.

Först av allt

Först av allt, det finns två typer av övningar i gymmet: Cardio och vikter. Du kommer att behöva spendera tid att göra båda, med en betoning på konditionsträning. De konditionsträning bränner kalorier och fett, medan styrketräning övningar kommer att bygga massa muskler som kommer att öka din ämnesomsättning så att du kommer att bränna bort mer fett, snabbare och ge din kropp en mer tonad och fit look.

Konditionsträning

Hjärt motion är viktigt för att bränna bort fett och bränner av de mest kalorier. Du kan helt enkelt inte bränna bort fett utan cardio träning. Detta kan innefatta går eller springer på löpbandet, aerobics, dans, simning, motionscyklar samt diverse andra gym träning utrustning. Olika gym har olika konditionsträning alternativ. Vissa gym erbjuder aerobics, kickboxning, och danslektioner. Dessa är bra övningar eftersom de får din kropp som rör sig, ditt hjärta att pumpa och är roligt.

Om du inte är i form, inte pressa dig själv

Om du inte är i form, inte pressa dig själv. Gör bara vad du kan göra, och arbeta upp din kondition. Jämför dig inte med någon annan. Bara för att någon annan kan jogga på löpbandet i en timme betyder inte att du måste. Det första steget är att bara göra det, även om du bara kan jogga på löpbandet i en minut eller två eller tröttnar halvvägs genom en aerobics träning. Du kan inte bränna bort fett om du inte gör någonting.

Hur man faktiskt bränna fett på gymmet. Först av allt.
Hur man faktiskt bränna fett på gymmet. Först av allt.

Hitta någon typ av konditionsträning du vill, för om du vill att faktiskt bränna fett, måste du göra cardio. Det är så det är.

Många undrar varför de behöver för att lyfta vikter, om de vill använda ett gym för att bränna fett. Lyfta vikter ökar din muskelmassa vilket är mycket användbart för att bränna fett. Dessutom bränner muskler bort mer kalorier än fett. Ju mer muskler du har, desto snabbare din kropp bränner fett. Det snabbar upp din ämnesomsättning att bränna kalorier snabbare och det lämnar dig med en mer fast och trimma kroppen. Du behöver inte bygga stora muskler. Bara att gå till styrketräning delen av gymmet och lyfta vikter med armarna och använder en maskin för att lyfta vikter med benen. Människor som lyfter vikt kommer att bränna fett snabbare än de som inte gör det.

Du måste bränna bort 3500 mer kalorier än du tar in för att förlora 1 kilo fett. Gymmet är ett bra verktyg för att bränna fett eftersom du kan bränna en hel del kalorier, men du måste fortfarande titta på vad du stoppar i din kropp. Du har hört det förut, men det är så viktigt, här är det igen-Sluta äta skräpmat. Håll mat du vet är dåliga som en ouppnåelig lyx. Få mer grönsaker i din kost, begränsa bearbetade livsmedel, och försöker undvika läsk, hög majssirap, och snabbmatsrestauranger om du kan. Om inte, måste du träna i gymmet bara för att stoppa från att gå upp i vikt.

Cardio och styrketräning kommer att öka din ämnesomsättning. När din ämnesomsättning snabbar upp, kommer du bränna bort mer kalorier med exakt samma träning.

För att verkligen bränna fett på gymmet

För att verkligen bränna fett på gymmet, kommer du att göra konditionsträning i minst 30 minuter. Det beror på individen, utan som ett genomsnitt tar det cirka 30 minuter cardio innan du börjar bränna bort din lagrat fett. Så din ideala träningspass i gymmet kommer att vara runt 45 minuter av konditionsträning (mer om möjligt) och sedan 15 minuter för att lyfta vikter.

Konditionsträning. Om du inte är i form, inte pressa dig själv.
Konditionsträning. Om du inte är i form, inte pressa dig själv.

Om du inte är i form, oroa dig inte om att göra 45 minuters konditionsträning än 15 minuter för tyngdlyftning i gymmet. Men träna i din egen takt tills du når denna nivå och du kommer att se fettförbränning från kroppen.