E2h

Hur man förbereder och återhämta sig från kosmetiska ögonlocksplastik

Kosmetisk kirurgi när du är klar med en ansedd läkare med mycket skickliga händer kan förbättra det sätt som du ser, men det kommer inte billig. Skönhet har ett pris och det är den ärliga sanningen. Nackdelen är att alltför många människor riskerar sina liv och ser genom att gå för billig kosmetisk kirurgi, så att de slutar med misslyckade upp jobb med bara puss fyllda infektioner, svullnad och ärrbildning att visa upp. För att undvika detta, se till att du är redo för allt som kommer att innebära en kosmetisk förfarande. Ett exempel kan vara kosmetisk ögonlocksplastik eller ögonlocksplastik i medicinsk språkbruk.

Här är hur.

 1. Avgöra om du är en kandidat för det genom att kontrollera dina ögonlock. Droopy och slapp ögonlock och påsar öga gör dig perfekt för en kosmetisk ögonlocksplastik. Men om ditt syfte är att korrigera bevis på din etnicitet eller ras, bör du skämmas. Sanningen är kosmetiska ögonlock förfarandet inte kan göra det åt dig om du inte genomgå fullständig ansiktsrekonstruktion kirurgi.
 2. Se till att du är fysiskt och mentalt redo för det. Detta innebär att du inte har någon diabetes, högt blodtryck, högt blodtryck och hjärtproblem. Även en blödning problem är ett problem för dig även med ett öppenvården förfarandet som kosmetisk ögonlocksplastik. Schemalägg en komplett upparbetning och verkställande check-up innan du registrerar dig för ögonlocksplastik. Endast med en friskintyg kan du fortsätta.
 3. Se din ålder. Du är berättigad till Kosmetisk ögonlocksplastik om du är 18 till 35 år gamla. Denna åldersgrupp är faktiskt en skyddsklausul för plastikkirurg med verklig oro ålder och hälsa. Men om du är över 35 och har öga påsar eller lager ögonlock som är genetisk i naturen, kan du gå in för operation men du måste skriva under ett kontrakt precis som alla andra.
 4. Prata med din ögonläkare. Och har dina ögon kontrolleras med avseende på att vara lämplig för förfarandet. Dina bollar är dyrbara. få en friskintyg genom en oftalmologi rapport för presentation till din plastikkirurg.
 5. Förbered din betalning. Kosmetisk Ögonlocksplastik kostar nästan 2240 0,00€, men det omfattar inte andra kostnader som anestesi och Miscellany. Men många kosmetiska centra har nu en finansiering på plats, så att du kan betala för förfarandet i omgångar. Du kan också titta på din sjukförsäkring och upp i vilken utsträckning det kan täcka denna kosmetiska förfarande.
 6. Prata med din kirurg och be om en video av förfarandet. Är det första gången? Nå, är det viktigt för dig att prata med din plastikkirurg om förfarandet. Om du verkligen modig, kan du begära en video av hans senaste ögonlocket operationer. Fråga bort börjar med dina förberedelser inför operationen och återhämtningsperioden inblandade. Förvänta din läkare att berätta dessa saker:
 • Att du behöver 10 dagar för att återhämta sig och läka innan du kan återuppta arbeta eller studera åtminstone,
 • Att det tar 6 månader för dig att helt läka,
 • Att du kommer att uppleva svullnad, lindrig smärta och obehag;
 • Att du kan uppleva dimsyn och kommer inte att kunna gå ut i solen,
 • Slutligen kommer det inte finnas någon TV för dig när du är helande.

Hur man förbereder och återhämta sig från kosmetiska ögonlocksplastik. Avgöra om du är en kandidat för det genom att kontrollera dina ögonlock.
Hur man förbereder och återhämta sig från kosmetiska ögonlocksplastik. Avgöra om du är en kandidat för det genom att kontrollera dina ögonlock.

Svälla, är det inte?