E2h

Hur man förbereder sig för LASIK öga kirurgi

Med din vision permanent korrigeras med LASIK öga kirurgi kan vara en av de viktigaste (och skrämmande) beslut du någonsin kommer att göra. Men om du går vidare med denna banbrytande öga kirurgi, bör du vidta åtgärder för att se till att du är ordentligt förberedd, både känslomässigt och fysiskt, för operation. Här är några tips som hjälper dig att förbereda för LASIK ögonoperationer.

Steg 1

Få nödvändig ledighet. För att kunna återhämta sig från din LASIK öga kirurgi, bör du schemalägga minst ett par dagar ledigt arbete. Omedelbart efter din operation, måste du ge dina ögon ett par dagars vila. Du vill inte anstränga dem efter LASIK kirurgi genom att göra dem fokusera på en datorskärm eller pappersarbete. Liksom, vill du inte utsätta dina ögon för de miljontals små partiklar av skräp som dina kollegor blanda runt ditt kontor hela dagen. Ta några dagar ledigt för att sitta i bekvämligheten av ditt eget hem för att ge dina ögon en välbehövlig chans att återhämta sig.

Steg 2

Hur man förbereder sig för LASIK öga kirurgi. Få nödvändig ledighet.
Hur man förbereder sig för LASIK öga kirurgi. Få nödvändig ledighet.

Go 'au naturliga ". Du bör inte gå in i LASIK ögonoperationer med några fler produkter på kroppen än nödvändigt. All personlig produkt kunde tränga in i ögonen under operationen, vilket kan leda till att du har en stor infektion. Så sluta använda kroppen produkter en dag eller två innan din LASIK öga kirurgi. Det betyder inget smink, ingen parfym, inga krämer och inga krämer. Även om det inte är i närheten av ditt ansikte, kan det få på händerna som alltid är nära ansiktet. Du måste ha din hud så naturligt som möjligt, speciellt runt ansiktet, på dagen för operationen.

Steg 3

Ordna en åktur. Du kommer inte att kunna köra en stund efter din LASIK öga kirurgi. Så du kommer att behöva ta med din partner eller en vän med dig som kan köra dig hem efter din operation. LASIK öga kirurgi är en dagkirurgi, det vill säga efter din operation, bor du bara några timmar (högst) innan det släpps ut. Om du har andra åtaganden för att köra till för de få dagar efter din operation, se till att du gör tidigare arrangemang att ha någon annan köra för dig som dina ögon fortsätter att läka från LASIK ögonoperationer.

Steg 4

Ät en lätt, hälsosam måltid. LASIK öga kirurgi kräver inte att du fastar eller sluta äta före din operation. Men du bör ändå bara äter en lätt måltid på morgonen av din operation. Och gör det en frisk så att du inte kommer att börja dagen med en illamående mage innan du ens kommer in i operationssalen. Du bör kunna ta din receptbelagda läkemedel som vanligt på dagen för din LASIK öga kirurgi, men prata med din kirurg för att vara säker.

Steg 5

Go 'au naturliga ". Ät en lätt, hälsosam måltid.
Go 'au naturliga ". Ät en lätt, hälsosam måltid.

Bär något bekvämt. När du klär på morgonen av din operation, sätta på något bekväma. Du kanske inte ser behovet nu, men efter operationen kommer du att vara tacksam för att du är i något bekvämt. (Var särskilt noga med att se till att toppen du väljer att bära kommer inte att påverka hur ditt huvud lägger medan du är under lasern. Undvik allt skrymmande.) Casual, stretchig kläder är bäst när du förbereder för LASIK öga kirurgi .

Steg 6

Ta ett djupt andetag. Du kan vara nervös, men LASIK öga kirurgi har några komplikationer. Under hela din förberedelse, bara slappna av och tänka på hur bra det är att göra sig av med dina glasögon och kontakter efter din LASIK öga kirurgi.