E2h

Hur man förlorar 10 - 20 pounds med grapefrukt

Många kost modenycker har kommit och gått genom historien

Många kost modenycker har kommit och gått genom historien. Med fler och fler människor som försöker gå ner i vikt och ett lika stort antal gå upp i vikt på grund av de fettrik mat som finns på marknaden och snabbmatskedjor idag, dieter säljs på en dime ett dussin, och dieters utnyttjas av många listiga marknadsförare. Den grapefrukt kost är dock en av de dieter som har stått emot tidens tand. Redan flera decennier gamla, är grapefrukt diet fortfarande en av de mest effektiva sätten att förlora 10 till 20 pounds på bara en vecka eller två. Om du vill ha omedelbar viktminskning med hjälp av grapefrukt kost, här är de steg.

Hur man förlorar 10 - 20 pounds med grapefrukt. Hälften varje måltid.
Hur man förlorar 10 - 20 pounds med grapefrukt. Hälften varje måltid.

  1. Drick upp. Grape frukt har naturligt förekommande enzymer som gör ämnesomsättningen och kalorier bränner mycket snabb. Dessa enzymer överlever bearbetning, vilket innebär att dricka grapefruktjuice är lika effektiv som något annat sätt att sätta grapefrukt i din kropp. Drick grapefruktjuice före och under varje måltid. Åtminstone ett glas per måltid rekommenderas för din kropp att få tillräckligt av de enzymer som påskyndar ämnesomsättningen. Genom att dricka i grapefrukt före varje måltid, lägger du till även innehåll till magen som hjälper dig att minimera de livsmedel portioner du äter under måltiden.
  2. Hälften varje måltid. Bortsett från grapefruktjuice bör dock den verkliga frukten ätas efter varje måltid. Välj ett medelstort grapefrukt och äta halv under varje måltid. Frukten är bäst när ätas färska. Eftersom grapefrukt diet bygger på enzymer, kan du också äta frukt mellan måltiderna som ett mellanmål som kommer att hålla din mage nöjd - utan att behöva sätta på extra fetter och oljor i kroppen. Tänk också att de bästa grapefrukt för dig är den rosa sorten. Dessa är rika på betakaroten, förutom vitamin C.
  3. Måttlig protein och lågt krabbor. Grapefrukt kost, dock fungerar inte av sig själva. Du kommer också att behöva justera andra livsmedel grupper som du regelbundet äter. Generellt är grapefrukt dieten klassificeras som en måttlig protein och låga kolhydrater kost. Detta innebär att du bör äta mindre portioner av kött och minimera kolhydrater så mycket som möjligt. Vitt kött och fisk är några av de hälsosamma livsmedel alternativ för dig, och hela vete korn bröd är de bästa källorna till kolhydrater för människor som utför grapefrukt kost.

I slutändan är dock det bästa sättet att närma sig viktminskning genom en holistisk metod som tar inte bara kost hänsyn till, men också utöva. Motion, dock inte behöver vara mycket svårt för dig och din hektiska schema. Walking arbeta kan redan vara en bra form av motion, så länge du gå raskt och ta längre vägar som kommer att bygga upp till en halvtimmes promenad tid varje dag. Kom också ihåg att banta med grapefrukt är ett åtagande som du bör vara beredd på. Oavsett hur snabbt och hur många pounds du förlorar med kosten, kan flab och fett tillbaka lätt om du går tillbaka till hög fett och hög carb mat.