E2h

Hur man förlorar 3 - 5 pounds per vecka

Ta bort 3-5 pounds från din kropp på bara en vecka kan göras om du känner till rätt teknik. Dessa snabba viktminskning system är särskilt utformade för att hjälpa dig att kasta lite vikt snabbt, och om du fortsätter rutinen, kan du faktiskt fortsätta att förlora så mycket som 1-3 pounds varje vecka. Här är hur.

  • Ta en vandring. Få saker kommer att bränna kalorier så mycket som utomhusaktiviteter. Om du tror att några timmar i gymmet är svårt, försök camping för en dag. Börja din vecka vandring under helgerna. Hitta ett spår nära dig, och ställa några andra vänner som försöker gå ner i vikt för att komma med dig. En av anledningarna till vandring är mycket effektiv i att göra dig gå ner i vikt är att det engagerar hela kroppen i aktion. När du vandrar, flyttar du alla delar av din kropp när du navigerar genom leden, vilket är anledningen till fler kalorier förbrukas. När du helt enkelt gå till gymmet, å andra sidan, är du sannolikt att utöva bara de synliga muskelgrupper i kroppen. Gymmet är utmärkt för att forma din kropp, men vandring är ännu bättre när det gäller att förlora vikt.
  • Dike bilen. De flesta människor är starkt beroende av sina egna bilar för varje liten bit av resor, oavsett om det är att få vissa mat eller att gå till jobbet. Men i verkligheten kan du faktiskt spara mycket pengar från din gas räkningar och även få att bränna några kalorier genom att helt enkelt gå i stället för att åka bil. Gå till arbetet 20 minuter tidigare, så att du har tid att gå till din arbetsplats. Du kommer att kunna njuta av landskapet och du inte längre oroa dig för trafiken. Om du behöver gå till mataffären, bära dina gummi skor och jogga till butiken. Ingen kommer ihåg dina joggingbyxor och lite svett. Du får jobbet gjort, samtidigt förlora kalorier på vägen.
  • Lägg lite action. Det finns också sätt att lägga till några åtgärder för att din dag till dag rutin. Medan du tittar på tv, till exempel, kan du lyfta en liten 10 £ skivstång i en arm. Växla detta mellan armar så att du inte kommer trötta ut lätt. När du har möjlighet att behärska £ 10, kan du öka vikterna. Eller så kan du göra några knäböj medan du tittar på tv.
  • E på grönt. Slutligen, ändra din kost för att greenerna. Detta betyder inte att du måste ta bort alla kött från din måltid och bli vegetarian. Men se till att kött är bara aromer för skålen. Och istället för bakverk och godis för efterrätt och snacks, bör du byta till frukt. Du bör också titta på hur du förbereder din mat. Istället för att ständigt stekning allt på middagsbordet, börja använda alternativa matlagning preparat såsom kokning, tjuvjakt, grillning och bakning.


Hur man förlorar 3 - 5 pounds per vecka. Ta en vandring.
Hur man förlorar 3 - 5 pounds per vecka. Ta en vandring.

Med dessa steg bör du kunna förlora upp till fem pounds på bara en vecka. På bara sju dagar, bör du kunna passa in i den sommarklänning som du vill ha, eller visa upp din smalare kropp till dina vänner.