E2h

Hur man förlorar de extra 5 pounds i 5 veckor

Är det inte en besvikelse när du bara fick reda på att din favorit jeans inte passar dig längre? Kanske är det på tiden att du åter bedöma din situation och försöka utvärdera den mat du äter. Och kanske är det på tiden att du sätter dig själv under ett viktminskningsprogram. Däremot behöver du inte betala mycket om du vill gå ner i vikt. Även bara själv kan du förlorar fem pounds på bara fem veckor. Nu kan detta tyckas som en ganska ouppnåelig mål. Men om du är fast beslutna att förlora de extra pounds, då kan du prova följande enkla tips om hur man förlora den extra fem pounds i några veckor:

Hur man förlorar de extra 5 pounds i 5 veckor. Utvärdera din nuvarande situation.
Hur man förlorar de extra 5 pounds i 5 veckor. Utvärdera din nuvarande situation.

  1. Utvärdera din nuvarande situation. Innan vi går in i en viktminskning program på egen hand, skulle det vara bäst om du utvärderar din situation först. Försök att se vad din nuvarande kost är och se om vilka av dem som har höga kalori innehåll. Detta kommer att ge dig idén om vad som kommer att vara din kost för de kommande fem veckorna. Genom att göra det kan du också spara tillräckligt med pengar genom att avstå från att köpa de livsmedel som bara lägger upp onödiga pounds i kroppen.
  2. Start rätt, göra det rätt. Markera din kalender börjar från den dag du började ditt program. Det vore bättre om du korsar ut varje dag när du går längs din väg. Dessutom är det lämpligt att du upprätta en förteckning över din meny för de föregående veckorna. På detta sätt kommer du att kunna följa din vecka kaloriintag.
  3. Motionera dagligen. Tillsammans med din strikt planerad diet, måste du också träna dagligen. En snabb mil-run runt kvarteret eller 15-minuters rask promenad kommer att göra. Varje rutin som gör att du svettas själv och bränna extra kalorier som har ackumulerats i kroppen. Om ditt schema kan du, prova att besöka en närliggande offentlig pool i ditt område om det finns någon. Många tror att simning är en av de bästa formerna av motion eftersom det blir alla kroppsdelar fungerar därmed bränna alla extra kalorier som du inte behöver. Besöka ett närliggande gym kan också hjälpa. Men inte överanstränga dig inte för att undvika att uppleva onödiga skador som kan påverka ditt program.
  4. Ha disciplin. Det är också viktigt att du har disciplin och följa ditt program strikt. Enstaka kaloriintag kanske inte ge dig någon skada, men om du omedvetet gör det ofta, då du bara besegra syftet med din viktminskning programmet. Ge inte efter för din hunger för du kommer bara att hamna fastnat i din ursprungliga vikt. Istället för att mättande dina cravings för livsmedel med högt kaloriinnehåll som choklad och andra sötsaker, varför inte du prova öknar och snacks med låga kalorier som yoghurt och frukt skaka? Detta gör att du kan äta utsökt ändå hälsosam mat.

Förlora five pounds i fem veckor kan tyckas vara ett omöjligt för att realisera för dig, speciellt om du har vant sig vissa ohälsosamma dieter och metoder. Men om du försöker vara disciplinerad själv, kan du se dig själv långsamt förlora de onödiga vikter i kroppen. Tänk bara på din favorit jeans om du inte kommer att kunna förverkliga detta mål att förlora five pounds i fem veckor. Är det inte roligt att veta att du redan kan bära dina favoritjeans igen och alla andra kläder du har i din garderob som inte passar dig förut?