E2h

Hur man förlorar din reservdäcket genom att sträcka

Nästan alla har ett reservdäck

Nästan alla har ett reservdäck. Men nästan alla lösa problemet med fel lösningar plats övningar. De flesta människor tror att göra abs workout så småningom kommer att förlora reservdäcket. Men sanningen är, fläck utövar är en myt. Det är fortfarande möjligt att bli av med de extra fett runt midjan med hela kroppen träning. Förutom att utöva hela kroppen, måste du också försöka stretching. Tricket för att förlora reservdäcket är genom toning och uppstramande området så de kommer utvecklas till muskler, inte fett.

Här är en stretching övning som kan hjälpa förlora din reservdäck:

  • Var på din startposition. Stå rakt. Fötterna ska vara höfterna-bredd isär. Placera dina två händer på baksidan av huvudet. Håll armbågarna rakt ut och pekade på sidorna. Detta är startpositionen.
  • Sakta böjer åt höger. Böj så långt du kan samtidigt hålla armbågarna rakt och pekar på marken. Håll i fem sekunder. Det är okej om du inte kan sträcka tillräckligt långt. Bara sträcka ut din vänstra sida så sträckt som möjligt. Andas in och andas ut.
  • Sakta gunga överkroppen fram och tillbaka till utgångsläget., Denna gång böja så långt du kan till vänster. Håll armbågarna rakt, med vänster armbåge pekar på marken. Känn sträckta sida av kroppen. Räkna till fem. Andas in och andas ut när du håller på till den positionen i fem sekunder. Nu långsamt gå tillbaka till startpunkten. Du har just avslutat en räkning av detta stretching övning.
  • Gör ungefär fem repetitioner för detta stretching övning. Kom ihåg att hålla fast vid sträckan i fem sekunder innan du går tillbaka till utgångsläget. Håll också magmusklerna inåt som du gör övningen. I fall du känner dig obekväm, sluta på att göra övningen eller hitta rätt hållning.

    Detta stretching övning är mycket enkelt att göra. Det kan inkluderas i din varma upp övningar och kan göras varje dag. Frekvent sträckning av ABS muskler hjälper förlora reservdäcket och så småningom utveckla vackra magmusklerna.

    Detta kan dock stretching övning inte göra det ensam. Du kommer att bli av med reservdäcket på ett mer effektivt och snabbare sätt om du inkluderar fler övningar och disciplinerade äta.

  • Andra utövar att förlora reservhjulet. Regelbundna konditionsträning som rask promenad, jogging och simning bör ingå i din träning rutin. Dessa övningar kommer att hjälpa förlora kroppsfett, tonen muskler kropp och hålla ditt hjärta friskt. Styrketräning är bra också för att utveckla mer muskler.
  • Ät hälsosamt att förlora reservhjulet. Börja med att ersätta ohälsosamma måltider med hälsosamma alternativ. Otroligt, hälsosamma måltider är inte bara bra för din kropp men är också bra för ditt totala välbefinnande. Bli av med salt, fet och förädlade livsmedel. Ersätt dem med hälsosammare mat. Till exempel, istället för att äta pommes frites, fånga vissa nötter för dina mellanmål.


Att uppnå en hälsosam form innebär att bli av med reservdäcket

Hur man förlorar din reservdäcket genom att sträcka. Var på din startposition.
Hur man förlorar din reservdäcket genom att sträcka. Var på din startposition.

Att uppnå en hälsosam form innebär att bli av med reservdäcket. Du kan dock inte uppnå detta utan det hårda arbetet. Du måste hela tiden arbeta med den för att nå ditt mål. Om inte, måste du leva med det reservdäck för resten av ditt liv.