E2h

Hur man förlorar en pott mage

När människor åldras och som livsstil blir mer och mer stillasittande

När människor åldras och som livsstil blir mer och mer stillasittande, börjar den fruktade potten magen för att visa upp. Du kanske inte har förutsett detta, särskilt om du hade rippat abs i tjugoårsåldern. Men ingen kan bo i tjugoårsåldern för lång, och hela tiden för att surfa, jogging och basket kommer snart ge vika för arbetet och långa kontorstid. Kroppens egen ämnesomsättning börjar också avta under åldrandet, vilket gör potten magen buktar ännu mer. Att ta itu med problemet är dock fortfarande möjligt. Här är de steg du bör följa för att förlora potten magen.

  1. Crunches och sit-ups. Motion i allmänhet är bra för kroppen på nästan alla åldrar. Medan cardio övningar såsom simning, löpning, och de flesta hela kroppen sport ger dig kalorier bränner möjlighet att minska flab i hela kroppen, det finns speciella övningar som du kan vända dig till om du vill gå ner potten magen i synnerhet. Dessa är crunches och sit-ups. För att göra sit-ups, ligg ner på en fast men bekväm träningsmatta med knäna upp. Se till att dina fötter är planterade på marken. Placera händerna över bröstet i en korsad position och sakta lyfta överkroppen mot knäna med magmuskulaturen. För crunches, ligga på rygg och vik händerna över bröstet. Men den här gången kommer du att hissa din vikta ben upp i luften med hjälp magmuskulaturen.
  2. Lowcarb måltider. De crunches och sit-ups är din bästa insats för att få definition och muskeltonus som du vill ersätta din pott mage. För att ta bort så mycket fett och flab, men måste du följa övningarna med lowcarb och fettsnål mat. Magen är särskilt benägna att flab eftersom detta är det första området där fett ackumuleras, som är närmast till magen och en av de minst flyttade delar av kroppen. Med lowcarb och fettsnål mat, men kommer det fett som bränns under dina övningar inte ersättas av nya fetter från kosten. Försök att minimera hög densitet kolhydrater såsom pasta, och ersätta dessa med hela korn bröd. Om du tar med ris med din vanliga måltid, prova ersätta ris med ekologiskt odlad brun eller röd ris som är mer näringsrik.
  3. Drick mycket vatten. Din läkare eller mor har förmodligen redan berättat om fördelarna med att dricka minst åtta glas vatten varje dag. Dricksvatten har dock många fler fördelar förutom att helt enkelt fylla de vanliga vätskor som du förlorar i svettning, andning och urin. Vatten är ett av de enklaste sätten att avgifta kroppen genom att ta bort avfallet i kroppen genom urinen. Det skapar också en känsla av fullkomlighet som gör att du kan äta mindre när måltid är dags. Öka ditt vattenintag till tio glas eller mer är en bra idé. Bara vara säker på att inte dricka för mycket och för snabbt - din kropp kan gå in i chock på grund av förlusten av elektrolyter i ditt system.

Hur man förlorar en pott mage. När människor åldras och som livsstil blir mer och mer stillasittande.
Hur man förlorar en pott mage. När människor åldras och som livsstil blir mer och mer stillasittande.

Prova att övervaka dina framsteg veckovis för att hjälpa dig att bli mer motiverade. Gå hälsa grupper om du vill ha sällskap som din förlora potten magen. Oavsett orsaken är bakom potten magen, kan ta bort den och ersätta den med en fast mage med rippade abs göras.