E2h

Hur man förlorar ett halvt kilo per vecka genom att småäta smarta

Om du försöker gå ner i vikt

Om du försöker gå ner i vikt, måste du göra det på ett säkert sätt. Crash diet fungerar inte och kommer bara att orsaka din ämnesomsättning att avbrytas. Kost och motion är fortfarande den bästa och enda effektiva sätt att gå ner i vikt. Helst bör du släppa bara 1-2 pounds per vecka för att få en säker viktminskning. Genom snacking smarta, kan du uppnå detta lätt.

  • Ta vit mat ur kosten. En av de enklaste saker du kan göra för att förändra ditt sätt att mellanmål är att äta mellanmål med färg. Byt ut din smörgås bröd med en skiva fullkornsbröd. Istället för chips, äta färgstarka morotsstavar och pinnar selleri. Fullkorn, frukt och grönsaker packa mer näringsämnen och hjälpa till att fylla upp dig snabbare.
  • Läs etiketten. Innan du sätter den i munnen, läsa etiketten. Ta del av portion, kalorier och kalorier per fett. De kalorier per fett bör inte vara mer än 30 procent av den totala kalorier. Var medveten om natrium och kolesterol. Bortsett från den näring innehåll, läsa ingredienserna. Om du inte kan uttala orden eller det är inte naturligt förekommande i naturen, gå upp. Ät inte allt som har orden hydrogenerades i den. Märker, kommer du inte hitta några etiketter på äpplen och andra färska frukter och grönsaker. Detta beror på att vad du ser är vad du får.
  • Vara uppmärksam på vad du äter. De flesta kalorierna kommer från mindless äta. Du kan enkelt avsluta en påse chips medan du tittar på TV om du inte är försiktig. Inte mellanmål på livsmedel medan du gör något annat. Sitt ner och njuta av vad du lägger i din mun. Du kommer att märka att du äter mindre när du har att njuta av din mat, även om det är några gram av nötter eller trail mix. Undvik att äta när du är på språng, så sluta snacking i bilen, medan du går eller när du gör något annat. Sätt dina tankar mot den variant av vad du äter. Du kommer att bli mer medveten om när man är mätt och belåten.
  • Akta portioner. Aldrig äta objekt direkt från påsen. Förslag på tjänstgör storlekar för de flesta snacks är mindre som du tror. En påse chips ofta är tänkt att vara för 2-6 portioner beroende på storlek, så var försiktig. Även om du äter något hälsosamt som nötter eller skära upp grönsaker, ta ut den ur påsen och plattan ordentligt. Göra din mat visuellt presentabel kommer att göra din äta erfarenhet roligare. Överför vad du äter i en skål och undvika sekunder. Inte upp dina drycker eller du utvidga dina kalorier. När man äter ute, äter bara hälften av delarna serveras.
  • Ersätt behandlas med naturligt. Glöm läsk och dricker bara vatten. Ersätt potatischips med hög proteinhalt nötter. Istället för godis, har en bit frukt. Istället för din eftermiddag frysta kaffe drink, ett glas iskallt grönt te sötad med honung eller agave.


Genom att göra dessa enkla förändringar med ditt sätt att mellanmål

Hur man förlorar ett halvt kilo per vecka genom att småäta smarta. Ta vit mat ur kosten.
Hur man förlorar ett halvt kilo per vecka genom att småäta smarta. Ta vit mat ur kosten.

Genom att göra dessa enkla förändringar med ditt sätt att mellanmål, förlorar du lätt ett halvt kilo i veckan. Ta bort bearbetade och mycket raffinerad föda från din kost kommer slash en lätt 500 kalorier per dag. Om du vill amp upp din viktminskning, gå raskt i minst 30 minuter om dagen för att se ännu snabbare resultat.