E2h

Hur man förlorar magen fett effektivt alternativ utbildning

Magen fett eller fett mage verkar så svårt att förlora

Magen fett eller fett mage verkar så svårt att förlora. Du får oftast detta från att dricka alkohol och sitta hela dagen även efter att ha ätit. Med en fetthalt mage kan sänka ditt självförtroende eftersom du inte kommer att kunna bära dina kläder bekvämt och magen kommer att dra uppmärksamhet eftersom det är stort. Om du vill se bra ut på en åtsittande tröja eller är du bara så trött på folk tro att du är gravid när du inte måste du träna i att förlora magen fett. Många människor går till gymmet och motion för att förlora magen fett. Men, få lite avskräckta eftersom de inte ser något resultat, även om de redan utövat under lång tid. Detta beror på att deras hjärtfrekvens inte höjs på deras arbete ut. Du måste öka din puls för att göra din ämnesomsättning snabbare och gå ner i vikt och magen fett. För att göra detta måste du ha alternativa träning.

Hur man förlorar magen fett effektivt alternativ utbildning. Använd en stillastående cykel.
Hur man förlorar magen fett effektivt alternativ utbildning. Använd en stillastående cykel.

Att förlora magen fett effektivt med alternativa träning, här är de steg du måste följa.

  • Använd löpbandet. Du behöver bränna kalorier i kroppen genom att göra hjärt övningar. Om du går till gymmet, kan du använda löpband för en alternativ eller intervallträning. Du kan göra en 30 minuters intervall till att börja med. Ställ in löpbandet med den vanliga hastigheten som du använder för att utöva och gå i 30 sekunder på den fasen. Gör långsammare och gå ytterligare 30 sekunder på denna fas. Öka hastigheten gör det snabbare än din vanliga hastighet. Gör detta i ytterligare 30 sekunder. Gör detta växelvis, vilket hastigheten snabbare och långsammare för varje 30 sekunder. Eftersom hastigheten blir snabbare, kommer din puls ökar också göra din ämnesomsättning snabbare. Gör detta alternativ eller intervallträning 3 gånger per vecka och du kommer att se att du kommer att börja gå ner i vikt och magen fett.
  • Använd en stillastående cykel. Förutom löpband, en annan kardiovaskulär träning som hjälper dig att gå ner i magen vikt med hjälp av en stillastående cykel. Om du har en stationär cykel hemma, kan du göra det på din fritid. Liksom löpbandet träning, måste du börja på en långsam fas och göra det snabbare efter 30 sekunder. Det kommer att bli lättare att kontrollera hastigheten eftersom du är en kontrollera den. Det finns ingen anledning att ställa in hastigheten som i löpband.
  • Intervaller när man kör. Du kan förlora magen fett utan att använda någon maskin. Köra hjälper dig gå ner i vikt och få en platt mage. Du måste också göra vissa intervaller för att göra den mer effektiv. Liksom de andra övningarna ges, måste du köra långsamt. Du kan göra detta för 1 minut sedan skynda för en annan minut. Gör detta växelvis. Om du är bekväm med den hastighet, kan du ha längre intervall. Kör långsamt i 2 minuter och öka hastigheten under ytterligare 2 minuter.


Dessa intervallpass hjälper dig att förlora magen fett och låter dig ser bäst på en monterad skjorta. Eftersom du kommer att svettas mycket på dessa pass, dricka mycket vatten. Se till att värma upp genom att sträcka innan träningen.