E2h

Hur man förlorar magen fett med 6 enkla steg

Alla drömmer om en platt mage med sex-pack abs

Alla drömmer om en platt mage med sex-pack abs. dock inte kommit så här inte lätt eller naturligt för de flesta. Det tar disciplin och en hel del hårt arbete för att få det skulpterade och tonas midsection. Om du vill säga adjö till magen fett och hej till en svelte och platt mage, här är sex saker du kan göra just nu.

Hur man förlorar magen fett med 6 enkla steg. Gör hjärt övningar.
Hur man förlorar magen fett med 6 enkla steg. Gör hjärt övningar.

  • Gör hjärt övningar. Du kan inte plats tåget bort magen fett genom att göra magövningar bara. Detta innebär, kommer din kropp inte att förlora vikt eller fett i ett område bara. Du måste utföra regelbunden motion som kommer att höja din puls att öka din ämnesomsättning. Göra både hög intensitet och låg intensitet träning. Håll dig aktiv så mycket som möjligt under dagen. Ta trapporna, gå under din lunchrast eller ta danslektioner för att få din puls upp.
  • Träna med din kärna muskler. Kärna muskler är den grupp av muskler som finns i midsection. Detta är vad stöder din kropp. Övningar såsom dans, pilates, yoga och andra övningar huvudmål just denna viktiga grupp av muskler. Det tar gör buken crunches i större och mer intensiv nivå. Om du har en stark kärna, har du bättre hållning och du kommer att kunna göra fler aktiviteter. Tänk på gymnaster, dansare och konstnärer trapets. De har alla starka kärna muskler och ingen magen fett.
  • Titta på vad du äter. Skär ner på alla onödiga kolhydrater. Minska äta stärkelserika livsmedel som pasta och ris. Byt till fullkorn och öka din konsumtion av frukt och grönsaker, som är laddade med fibrer, vitaminer och mineraler. Sluta dricka kolsyrade och söta drycker. Drick rent rent vatten för att hjälpa kroppen att eliminera toxiner. Glöm alkohol. Om du inte vill att en tarm eller ölmage, dike sprit.
  • Ät mindre portioner mer regelbundet. Istället för att äta tre stora måltider om dagen, gå över till att ha 4-6 små måltider. En liten måltid kan vara en skål med tomatsoppa med fullkorn kex eller rostat fullkorn bagel med keso.
  • Få tillräckligt med sömn. Människor behöver ca 6-8 timmars sömn per natt, men många individer får bara hälften av det. Sömnbrist påverkar den metaboliska hastigheten i kroppen och hur kolhydrater bränns. Om du inte sova ordentligt, kommer det att bli svårare att förlora fett. Sena kvällar är en dubbel whammy, eftersom många människor mellanmål på ohälsosamma mellanmål medan vaken på natten. Dessutom är det svårare att vakna på morgonen för att träna när du är slö från brist på sömn natten innan.
  • Gå till läkaren. Om du har försökt allt det goda gammaldags sätt och ändå ha flab runt magen, anser plastikkirurgi som en sista utväg. Det finns mindre invasiva procedurer som mesotherapy och andra organ förfaranden skulptera. Tummy veck och fettsugning är kosmetiska kirurgiska ingrepp kan ha gjort också, men väga dina alternativ noga. Det är dyrt och kan lämna ärr på huden. Om inte utförs av en kvalificerad kirurg, kan du sluta med fler komplikationer som du hade tänkt dig.


Att förlora magen fett är en lång process, men stanna åtagit sig att ditt mål och det kan göras! Träna med en personlig tränare för att få snabbare resultat och ta en helhetssyn på din kondition och välbefinnande att se din bästa.