E2h

Hur man förlorar ten pounds snabbt

Hur man förlorar dem pounds och hålla dem

Många av oss funderar på att förlora ten pounds snabbt, och många kost gurus hävdar att de har svaret. Frågan är, hur mycket vill du ha dessa tio pounds att stanna borta? Skulle inte den ideala scenariot vara att vara strand-redo hela tiden utan att känna behovet av att följa svält dieter som dränerande att kropp och själ båda?

Det finns ett svar, och det kommer att verka som en sådan en no-brainer, men så många av oss där ute har ännu inte tillämpat den i våra egna liv, att det förtjänar ett omnämnande ...

Den viktigaste regeln i lyckad viktminskning är definitivt ingen svält! Som logisk och nytta som krasch-diet kan tyckas för den "quick fix", det finns en myriad av skäl till varför detta timliga och ansträngande form av viktkontroll är en dålig idé.

Säg att du satt upp ett mål: du funderar på att förlora tio pounds i två veckor, en absurd mål, men inte helt omöjligt. De 14 dagar du spenderar smädar dig genom att följa en hunger kost kommer att göra dig edgy och låg energiförbrukning. Du är också sannolikt att drömma och hemsöka om de livsmedel du är inte tillåtet att äta. Dessa två veckor kommer att kännas som två månader och inte mycket roligt de heller. Det är nästan garanterat att när du lindar upp dessa två veckor självplågeri (nöjd med det anmärkningsvärda viktminskning), kommer du fira detta genom att ge efter för den mat du har förneka dig själv. När din kropp har fungerat på en svält diet ett tag, kommer din ämnesomsättning sakta ner, vilket innebär att din ämnesomsättning är lägre nu, och därför bränner mindre energi än den gjorde tidigare. Således, när du börjar gå tillbaka till din gamla kost, kommer detta att resultera i viktökning. Den andra bakslag är att under Crash Diet du har förlorat både fett och muskler, men vikten du får tillbaka är alla fett.

Har vi inte varit alla där? Detta är vad som orsakar jojo-bantning. Svälta sig själv i två veckor och sedan avsluta programmet med "firar" finish, och slutligen att kunna äta dessa livsmedel du missat så mycket. Detta resulterar i viktökning, lämnar dig missnöjd och redo för en annan bantning spell. Cykeln kan bli oändliga, och är mycket ohälsosamt för både din kropp och psykiska hälsa.

Men du är missnöjd med de konventionella 1-2 pounds per vecka i många program viktminskning, eller hur? Är vi inte alla? Nutritionist Mike Roussell och gym ägare Alwyn Cosgrove har satt ihop en kraftfull, snabb och säker fettförbränningen program som hjälper dig gå ner i vikt mycket snabbare. Det kallas varp hastighet fettförbränning. Kolla upp det!

Här är några tips som hjälper dig att bli av med dessa tio pounds och hålla dem:

 1. Vatten, vatten, vatten. Drick vatten under hela dagen, varje dag. En bra indikation på hur mycket vatten din kropp behöver är följande enkla summan: Dela din vikt i pounds med två. Resultatet är mängden i gram vatten som din kropp behöver varje dag. Till exempel, om du väger 150 pounds, sträva efter 75 gram vatten per dag.

  Varför vatten? Din kropp består av 60-65 procent vatten. Vatten är ansvarig för att transportera viktiga näringsämnen till kroppens celler och transportera avfallet ut. När du inte dricker tillräckligt med vatten, tenderar kroppen att spara den. Det är där vatten vikt kommer ifrån, tillsammans med hög natrium diet och vätskeansamlingar som orsakas av en kvinnans menstruationscykel. I grund och botten, för att befria er från vatten vikt, måste du dricka vatten! Det låter nästan motsägelsefullt, men det är vettigt när du inser din kropp håller fast vid det eftersom det finns en brist på det. Du kommer att bli förvånad över hur mycket skillnad bara dricka tillräckligt med vatten kan göra på din vikt.

  Om du inte gillar smaken (eller bristen därav) vatten, kan du lägga till skivor av citron eller gör din egen iste med fina fruktiga örtteer. Celestial Kryddor har helt växtbaserade variationer som är bra för att göra iced te. Det är viktigt att ha örtte, och inte vanligt te, eftersom vanligt te innehåller ingredienser som koffein (som utarmar kroppen av vatten).

  Hur man förlorar ten pounds snabbt. Varp hastighet fettförbränning.
  Hur man förlorar ten pounds snabbt. Varp hastighet fettförbränning.

 2. Äta, äta, äta ... det är rätt, gå ner i vikt framgångsrikt och varaktigt, måste du äta. Detta handlar om din ämnesomsättning. Om din kropp känner du inte har ätit något på åtta timmar, kommer den att stängas, för att skydda dig från svält, det är din kropp ser efter dig. För att hålla din ämnesomsättning upp, måste du äta regelbundet, vare sig det tre huvudmåltider och två små mellanmål eller sex små måltider under dagen. Bara låt din kost vara regelbunden och aldrig gå hungrig. Det kommer att hålla kroppen glad, din ämnesomsättning levande, som i sin tur ger kalorier bränner. Det är därför vi måste vara snäll mot vår ämnesomsättning och inte stänga av den.

  Om du har jojo bantat i det förflutna, oroa dig inte. Din ämnesomsättning är inte en funktion som kommer att bli oförmögna väckelse när den har blivit skjuten. Du kan faktiskt återuppliva den! Här är några viktiga tips om hur man vaknar att kalori-förbränning maskin:

  • Ät frukost. Även om det kan tyckas att hoppa över frukosten är ett smart sätt att eliminera vissa överskjutande kalorier från din dag, det är faktiskt en riktig ämnesomsättning mördare! Äta först på morgonen kommer att skaka din kropp vaken och ur fasta över natten (därav ordet break-fast). Nu när din ämnesomsättning är vaken, är det redo att bränna dessa kalorier. En bra frukost håller dig också nöjd och kommer fram till lunch, utan att känna dem 10:00 sug, vid vilken tidpunkt många gör dåliga sugarloaded mellanmål beslut. Studier har visat att människor som hoppar över frukosten faktiskt tenderar att konsumera mer, inte mindre, kalorier under dagen.
  • Ät mindre sent på natten. Vi vet alla att säga Ät frukost som en kung, lunch som en prins och äta som en fattighjon, men våra västerländska matvanor inte exakt stöder detta ideal. De flesta människor har sin största måltid vid middagen, när dagen är över och du minst behöver energi. Det är bara logiskt att vi bör äta vår största måltid på morgonen vid frukost, när vi behöver all energi för resten av dagen, och vi avslutar dagen med en lättare måltid. Prova själv, och du kommer definitivt se skillnader och blir piggare under dagen, vilket innebär att du får mer gjort, och bränna fler kalorier.
 3. Pumpa. Investera tid i att bygga några muskler, men du behöver inte dra en Schwarzenegger. Du kan göra detta 2 eller 3 gånger i veckan hemma med hantlar eller gå till ett lokalt gym, där du kan få några råd från en professionell tränare.

  Varför är muskler viktigt? När du ökar din muskelmassa, blir din vilande ämnesomsättning ett uppsving, och som kommer att göra din kropp bränna mer kalorier även när du gör absolut ingenting.

  Hur man förlorar dem pounds och hålla dem. Vatten, vatten, vatten.
  Hur man förlorar dem pounds och hålla dem. Vatten, vatten, vatten.

  När krasch-diet lång (och ofta) nog, i ett försök att underblåsa själv, kommer din kropp att bryta ner muskelvävnad för bränsle, och detta går tillbaka till den långsammare din ämnesomsättning och viktökning, som jag nämnde tidigare. Detta förklarar varför vikt högar på dubbelt så snabbt efter en svält diet, och varför du bör investera tid i muskler (åter) byggnad. Om du vill se verkliga imponerande resultat, även lägga till några konditionsträning i med styrketräning, men överdriv inte. 2 till 3 gånger per vecka ska vara bra eftersom din kropp behöver tid att vila och återhämta sig. (Muskeln är byggd efter övningen, inte under, så det är viktigt att du låter din kropp vila och bygga.)

  Var aktiv, inte bara i gymmet, men i vardagen. Det finns massor av små knep för att få mer motion i din dag utan att ens märka att du gör dem! Här är några idéer;

  • Intensifiera det! Vare sig det är i en lägenhet komplex eller en offentlig byggnad, välj trapporna över rulltrappor och hissar. Om du bor på 12: e våningen, ta hissen halvvägs och göra den sista halvan uppför trapporna. Du får inte förlora tio pounds i tre dagar, men mängden motion som ger upp i en vecka genom att bara ta några trappor i stället för hissar är enorm!
  • Söker inte den närmaste parkeringsplats till ingången till köpcentret. Avsiktligt parkera bilen längre bort ... promenader är en av de bästa, mest naturliga övningar.
  • Ta danslektioner. Dans verkar inte som kondition, men det säkert fungerar många muskler och är en stor konditionsträning. Dessutom vet hur man dansar är alltid en bra sak, och det kan förbättra din hållning mycket, vilket också gör att du verkar tunnare.

  • Gå hunden, eller erbjuda sig att gå någon annans hund. Du kommer att ha en följeslagare med dig, men har friheten att rensa huvudet och bränna bort några kalorier.

  Att vara aktiv har visat sig minska risken för depression och fetma och det är också ett bra sätt att hålla sig ung. Det finns verkligen ingen anledning till varför du inte bör vara aktiv i ditt liv, eftersom fördelarna är bara positivt.

  4. Attityd. Justera din inställning till mat och din kropp faktiskt kan göra dig smalare. Kosten industrin blomstrar av personer med låg självkänsla esteems på grund av deras vikt frågor, och i hemlighet vill att du ska vara osäker om ditt utseende så att du kommer att bli en livslång kund. Det finns en anledning till varför kosten industrin är en av de största industrierna ute, och det är den ökända jojon dieter. Om det finns minst en i varje hushåll, räkna vinsterna. När du inser att viktminskning industrin är inte det för att göra dig en glad person med stabil hälsosam vikt som du önskar, har du tagit det första steget för att ändra denna inställning och bygga en frisk individ attityd om och för dig själv.

  Du måste älska den mat du foder själv. Om du tror att du älskar kost produkter är det en myt som du har skapat själv genom år av mediakontroll. Engagera dig i husmanskost, leta upp intressanta recept med ingredienser som du älskar, eller prova nya varianter du vanligtvis aldrig skulle gå för. Variation är en viktig nyckel till att hålla dig entusiastiska om mat, monotona kost kan tråka ut er och bidra till en önskan att äta för mycket.

  Matlagning ett hem måltid behöver inte vara så tiden råna som du tror, ​​och det pris du får tillbaka för det i hälsa och känslan av prestation genom att laga en måltid helt på egen hand är värt det. Och kom ihåg att delikatesser är inte dåligt. När suget efter en viss delikatess kommer, svara. Förneka dig själv att chokladbit som du är sugen just nu kan slå tillbaka. En konstant förnekande av cravings och sätta ett tabu om vissa livsmedel kan bygga upp till en stor rebellisk omåttlig. Ge dig själv att en behandlar du vill ha i det ögonblick, låt det inte att bygga upp och explodera i en katastrofal omåttlig.

  5. Få verkliga. Var realistisk om dina mål, och omfamna din kroppstyp. Oavsett hur mycket vikt du kommer att förlora, kan du inte ändra din kropp typ. Du kommer bara att lära sig att framhäva dina starka drag, och vi har alla dessa. Varje dag i filmer och TV, vi lurade att tro att kvinnor ska vara en storlek 2, medan den genomsnittliga europeiska kvinnan i verkligheten är en storlek 12. Det är en stor skillnad, och en utmaning att jämföra dig med, i ett samhälle där kändisar är så älskade och ses som förebilder. Verkligheten är att många kvinnor i modellering och agerar industrin känna sig pressade att vara en viss storlek, och detta resulterar ofta i ätstörningar.

  Vad som är viktigast är att hitta en börvärde där du kan må bra i huden, mentalt och fysiskt. Man går inte utan det andra. När du känner dig vacker, du är vacker. I slutändan handlar det om dig, du som känner din kropp bäst. Låt inte någon annan tala om för dig vad du ska göra eller hur man känner!

Vi kan ha varit felunderrättad och tillämpa fel åtgärder, men det är aldrig för sent att ändra det runt och starta en ny livsstil som du aldrig kommer att behöva kosten igen. Genom att göra dessa små förändringar i ditt liv, kan du förlora de tio pounds, och mycket mer. Kanske inte lika snabbt som du skulle vilja, men tio gånger större risk att pågå.