E2h

Hur man förstå fördelarna med rå mat detox

Raw food detox är en diet regim som består av att äta råa obearbetade livsmedel. De flesta av de livsmedel som ingår i denna diet är okokta grönsaker och frukter. Om du planerar att åka på en rå mat detox, kan du laga mat ändå dina grönsaker så länge temperaturen på maten inte överstiger 118 grader Fahrenheit. Enligt studier, mat som tillagas högre än denna temperatur förlorar de enzymer som tillåter kroppen att smälta maten lätt.

Hur man förstå fördelarna med rå mat detox. Snabbare ämnesomsättning.
Hur man förstå fördelarna med rå mat detox. Snabbare ämnesomsättning.

Det finns också andra regler för rå mat detox. En av reglerna är att inte kombinera livsmedel rika på stärkelse, kött och färska frukter i en måltid. Engagemang i kolon rensningen kan också hjälpa din raw program food detox. Du kan också välja att vara en raw vegan. Att äta rå mat under en tid kommer att eliminera alla gifter och skadliga ämnen som finns i kroppen på grund av den mat du äter.

Här är några av fördelarna med att gå igenom en rå mat detox:

  1. Snabbare ämnesomsättning. När genomgår en rå mat detox, kommer din nedbrytningshastigheten ökar. Detta beror på rå mat innehåller enzymer som hjälper kroppen att smälta maten snabbare. Kokta livsmedel innehåller inte en stor mängd av dessa enzymer, eftersom värmen från matlagning förstör dem. Genom att äta rå mat, kommer du att smälta maten snabbare och lagra upp en hel del energi.
  2. Tar bort eller minskar sjukdomar. Olika råa livsmedel kan lindra eller ta bort vissa allergier och matsmältningsproblem. Detta beror på rå mat har många näringsämnen som hjälper bota dessa sjukdomar. Att äta rå mat kan också fixa viktproblem och förebygga fetma.
  3. Mindre sugen. När du är van vid rå mat detox, kommer du att finna det lättare att vara nöjd med att äta enkla livsmedel och inte sugen komplicerade eller tillagade rätter. Det blir lättare för dig att gå ut till restauranger och väljer att äta råa livsmedel i stället för fullständig kokta måltider. Du kan också forska olika recept eller råa recept för att laga mat hemma.
  4. Viktminskning. Människor som vill gå ner i vikt kan gå igenom den råa kosten eller börja äta levande föda. Att äta rå mat ger dig mer energi än att äta lagad mat. Detta är också ett bra viktminskningsprogram, eftersom du inte kommer att konsumera fett och olja från de kokta livsmedel. När du slank ner, är det också lätt att behålla din idealvikt, eftersom din ämnesomsättning ökar när man äter raw food. Du kan kontrollera din vikt förändras genom en blogg eller en bärbar dator för att se de positiva effekterna av denna diet.
  5. Godis och mejeriprodukter. Flesta dieter kräver att du eliminera choklad. Med rå mat detox, kan du fortfarande äta godis så länge det är en ekologisk choklad eller rå choklad. Du kan också konsumera rå smör och grädde, rå glass och rå ost.

Dessa är fördelarna med att delta i en rå mat detox

Dessa är fördelarna med att delta i en rå mat detox. För att din kropp inte bli chockad när man går in i raw food detox, kan du göra det långsamt genom att ersätta måltider en efter en. Detta kommer att ge din kropp en chans att anpassa sig till förändringar i din kost, och detta kommer att hjälpa din övergång från att äta lagad mat till raw food lättare.