E2h

Hur man förstå om Lipozene fungerar för viktminskning

Välja ett tillägg viktminskning kan vara mycket svårt, särskilt med det växande antalet bantningspiller och droger fetma introduceras på marknaden idag. En av de senaste tillskott för viktminskning är Lipozene. Denna Obesity Research Institute, tillverkade LLC här bantning tillägg som lovar att hjälpa en gå ner i vikt utan att behöva träna i gymmet eller skära ner fett och kolhydrater i dina måltider. Men hur fungerar Lipozene verkligen som en viktminskning tillägg?

Här är några tips på hur man kan förstå om Lipozene kan hjälpa dig gå ner i vikt:

  • Vet påståenden. Enligt den officiella webbplatsen för Obesity Research Institute, Lipozene, är en 100% naturlig viktminskning tillägg. Den innehåller glucomannan som sin viktigaste ingrediensen som fungerar som en svamp för att bekämpa fetma och minska kroppsvikten.
  • Vet ingredienserna. Lipozene är tillverkad av glukomannan, en fiber från Konjac roten. Denna kostfiber fungerar som en svamp i magen. Liksom alla naturliga kostfibrer, absorberar glucomannan vatten och kolesterol, både bra och dåliga, lägga till avföring processen samtidigt som personens mage mättnadskänsla när den färdas över magen till tarmarna.
  • Läkemedlets verkan. Lipozene fungerar genom att släppa naturfiber kallas glukomannan inne i mag-tarmkanalen. Den absorberar då många vätskor som bildar en bulk. Fibrerna hjälper också eliminera fett, och därmed minska den totala kolesterol. Eftersom fiber är dess viktigaste ingrediens, måste man ta en kapsel med minst 8 oz av vatten för att hjälpa pillret verkan. Som Lipozene innehåll stanna inne i magen, kommer den person som tar det känns uppsvälld och full. Detta mättnadskänsla effekt kommer att göra personen känner sig mindre hungrig, därför minskar mängden mat som intas. Den rekommenderade dosen är en kapsel före varje måltid.
  • Effekten. Även om produkten hävdar att hjälpa till viktminskning och förebyggande av fetma varierar viktförlust beroende på individen. Personen kan inte observera abrupt viktminskning, speciellt på de två första månadernas användning. Denna faktor avskräckt ofta att fortsätta använda, särskilt eftersom kostnaden för tillägget är relativt hög jämfört med dess mycket subtil effekt i vikt. En annan effekt av Lipozene är en minskning av förstoppning. Den glukomannan i Lipozene hjälper renar matsmältningskanalen genom medhjälp i eliminering.
  • Den friskrivningsklausul. Europa Food and Drug Administration har inte utvärderat själva produkten eller och förmåner. Även om det finns många annonser om Lipozene, säger Federal Trade Commission i USA att det finns inga kliniska data som stöder de terapeutiska anspråk.

Lipozene kan ha ingredienser som skulle kunna hjälpa till att minska i vikt

Hur man förstå om Lipozene fungerar för viktminskning. Den friskrivningsklausul.
Hur man förstå om Lipozene fungerar för viktminskning. Den friskrivningsklausul.

Lipozene kan ha ingredienser som skulle kunna hjälpa till att minska i vikt, men kan inte orsaka en abrupt nedgång i sin vikt. Eftersom fibern av konjak rötter är dess främsta ingrediens, lägga fiberrika livsmedel i din kost kan ge samma subtila effekter som Lipozene gör. För en mer synlig viktminskning effekt, kombinera användningen av detta kosttillskott med motion, fukt och rätt kost.