E2h

Hur man förstå sambandet mellan koffein och artrit

Finns det verkligen en koppling mellan koffein och artrit


Finns det verkligen en koppling mellan koffein och artrit? Detta har ännu inte bevisats medicinskt så debatten rasar på. Nu när de intellektuella försöker lösa detta till synes stora mysterium mellan en varm kopp brygga och artros smärta, skulle det ge dig bättre om du tar det på dig själv att läsa om det när du kan. Förståelse är nyckeln till att hantera denna sjukdom.

Hur man förstå sambandet mellan koffein och artrit. Behandling för artros.
Hur man förstå sambandet mellan koffein och artrit. Behandling för artros.

 • Typer av artrit Det finns 100 olika typer av artrit, men det finns två vanliga typer som du ofta stöter på:. Artros, vilket är avsaknaden av mjuka brosk som skyddar benen resulterar i ben-på-ben slipning. Artros kan hänföras till gener, ålderdom och år att spela sporter som basket. Den andra typen är reumatoid artrit (RA), som också kan hänföras till genetisk disposition och miljöfaktorer. Nu medan artros angriper lederna, kan RA korsa också över till huden, muskler och inre organ som hjärta och lungor.
 • Behandling för artros. Heat förpackningar, motion, sjukgymnastik, oral medicin, och total knäledsplastik terapi används allmänt tillvägagångssätt för detta tillstånd.
 • Behandling för RA. Meds men hittills finns det inget botemedel för RA.
 • Att anslutningen. Den mest uppenbara oro nu är en som behandlar RA eftersom artros kan hanteras som ni kan se. Många medicinska forskningsinstitutioner försöker ta reda på om det finns en koppling mellan koffein och RA. Som ni vet är koffein ett diuretikum. Ett diuretikum gör du vill kissa hela tiden. När du kissa ofta, kissa du också mineraler som kroppen behöver, inklusive kalcium och kalium. Kalcium är en ben-byggare medan kalium hindrar dig från uttorkning. När du är uttorkad ni organ fungerar inte liksom. Detta försvagar immunförsvaret, vilket kan leda till att utveckla RA. Det är en teori som förklarar sambandet mellan koffein och RA.
 • Andra faktorer att beakta. Koffein är inte bara i kaffe. Koffein finns i energidrycker, läsk, te och choklad även om det finns endast spårmängder i choklad.
 • . Hantering RA till närma RA och påverkan koffein kan ha på denna sjukdom, kan du prova följande:
  • Ta koffein från din kost. Även koffeinfritt kaffe sägs
   gör RA svår så ta ut det här på din basföda också. Genom att isolera
   koffein i din kost, kommer du att kunna följa förbättringar i din
   hälsa över tid. Du kan visa själv om ja, koffein
   förvärrar ditt tillstånd eller inte.
  • Minimera koffeinintag. Om du inte kan sluta dricka kaffe
   omedelbart, kan du åtminstone minimera ditt intag. En kopp kaffe i
   morgonen skadar inte och även din läkare kommer gå med på detta.
   Överdriven koffeinintag är vad du vill undvika speciellt om du är
   om medicinering för RA.
 • Samarbeta med din läkare. Även sambandet mellan koffein och artrit har ännu inte medicinskt bevisat, måste du arbeta med din läkare när det gäller olika metoder för din behandling. Detta kan inkludera hantering eller spärra koffein från din kost. Det är bara med uteslutningsmetoden att du kan hantera din smärta så vara en bra patient och följ läkarens order.


Snart nog kan du gå tillbaka till njuta av en kopp koffein fix men nu fokusera på att slå artrit och få ditt liv tillbaka!