E2h

Hur man ger eller få en kopp kaffe lavemang

Kaffe lavemang - Recept, tips och tekniker

En diskussion om hur man ger en kaffe lavemang måste föregås med varför man kan gå denna väg. Utövare av alternativ medicin, och deras böcker, webbplatser och nyhetsbrev är där du hittar rekommendationer för dem. Förespråkare ordinera det som en avgiftning förfarande en lever stimulerande och ett kolon rengöringsmedel. Mayo Clinic webbplats är mamma i ämnet, och FDA uppenbarligen inte godkänner. Det är mest kontroversiell när rekommenderas som ett botemedel eller förebyggande för vissa cancerformer.

 1. Få råd. Först måste du tänka - jag menar verkligen fundera på detta - om en kaffe lavemang är rätt för dig. Jag råder dig att prata med din läkare eller annan personlig hälsorådgivare innan du fortsätter med det. Jag är inte uppmanar dig att ge eller ta emot detta förfarande, Jag tar inte sidor på vilken sida av ekvationen du kanske vill vara på. Jag bara passerar på informationen.
 2. Designa din brygd. Nästa, och under nämnda hälsa läkare vägledning, kommer du vill bestämma din brygd. Vissa recept kräver bryggt kaffe (svart, utan socker) passera genom ett filter eller sil, andra rekommenderar att du lämnar grunderna i. grundreceptet är en svag brygd av 2-4 matskedar malet kaffe bryggt i en liter vatten. Låt kaffet svalna till en temperatur några grader över kroppstemperatur. För kallt och det kan orsaka kramper. För varmt och aj!

  En webbplats från Kanada säljer ekologiskt kaffe speciellt växt, rostade och marken för lavemang användning. (De säljer även ett medium stek för dricksvatten. Det skulle ta lite kognitiv dissonans för mig att köpa mitt morgon kaffe på samma ställe som min lavemang brygd!)

  Koffein är den aktiva ingrediensen här så kanske du vill söka efter ett märke med en hög koncentration av Coffea Robusta. Robusta är kaffe arter som, till skillnad från Coffea Arabica, är lättare att växa och kan odlas i en större variation av miljöer. Robusta är inte så flavorful som Arabica och har en högre koncentration av koffein. Det är också billigare och kan hittas i de lägre prissatta märken till din mataffär.

 3. Välj din utrustning. Nästa du behöver en enhet för att leverera kaffe till din bum. (Om du kommit så här långt utan att veta vad som skulle hända i slutet, jag är ledsen för stötar.) Den rekommenderas enhet är den gemensamma återanvändbara lavemang eller kräk. Det ser mycket ut som en flaska med varmt vatten med ca två-liter kapacitet. Ena änden har en bred mynning öppning och en propp. Proppen har ett hål i den för att infoga den medföljande röret. Den andra änden har en starkt befäst hål för att hjälpa till att hänga den på en dusch rod, himmelssäng ram eller en krok på väggen. Röret har en avstängning klämma för att starta och stoppa flödet av vätska. Verksamheten änden är en tunn plast tubulär spets.

  Hur man ger eller få en kopp kaffe lavemang. Välj din utrustning.
  Hur man ger eller få en kopp kaffe lavemang. Välj din utrustning.

  Några ord om spetsen. Detta är förmodligen din viktigaste köpbeslutet. Se till att det är en man kan vara bekväm med. Och om du använder ett recept med kaffe i det, kan spetsen vara större för att skydda mot igensättning.

  Andra alternativ till lavemang påsen är lavemang hinkar och fontän, glödlampa och pump sprutor stil. Den lavemang väskan finns på ditt grannskap apotek. De mer exotiska enheter är tillgängliga från ett antal källor på nätet. Du bör inte spendera för mycket pengar på dessa poster från början. Om du inte är nöjd med resultatet, dessa produkter inte återbetalas.

 4. Samla upp några andra nödvändiga och valfria tillbehör. En KY Jelly typ smörjmedel kommer att underlätta att sätta in lavemang spets i din bum och skydd mot rivning av den rektala väggen. Handdukar är praktiskt. En termometer, användbar. Gummihandskar, svampar och blekmedel för polisarbete området efteråt är obligatoriska.
 5. Hitta din plats. Om detta är första gången, att hitta precis rätt plats för denna erfarenhet är viktigare än du kanske gissa. På golvet? På din säng? I badkaret? På toaletten? Alla har sina förespråkare och belackare.

  Toaletten verkar vara en ganska sannolikt val för en första timer, men den sittande / hukande ställning som används där kan öppna tarmen på ett sådant sätt att alla varorna inte skulle åka så långt som du önskar, eller stanna i så länge du vill ha. Badkaret låter obehagligt, golvet ovärdigt och din säng ... väl du kanske vill prova det på John innan du gör det på din bekväma säng. Kanske du bör lägga plast i din lista. Oavsett, du behöver en plats att hänga lavemang väskan ett par meter ovanför där din botten kommer att vara, och du behöver snabb åtkomst till John för när du vill slutföra lavemang processen.

 6. Skaffa en kompis. Vill du ha hjälp med detta? Det finns inget behov av en partner för att hjälpa. Däremot kan du någon att hjälpa dig. De, i sin tur, kan vara villiga att hjälpa dig. Jag ska låta detta vara ditt samtal.
 7. Gör det. Fyll din lavemang väska med en liter av ljumma kaffet. Häng den ovanför anvisad plats. Inte för högt eller kommer det att komma forsande ut. Du vill ha en långsam försiktigt flöde. En eller två meter över din rumpa är bra.

  Du kan placera din kropp i valfritt antal positioner: på din sida, på ryggen, VOVVE stil, eller över din partners knä. Bara hitta en position som är bekväm för dig.

  Smörj lavemang spets, anus och rektum. Du eller din partner kanske vill flytta en smord och eventuellt gloved, finger in och ut ändtarmen för att fullt ut smörja området. Detta kommer också att hjälpa dig att lära dig hur mycket tryck som ska användas när du sätter spetsen.

  Kaffe lavemang - recept, tips och tekniker. Samla upp några andra nödvändiga och valfria tillbehör.
  Kaffe lavemang - recept, tips och tekniker. Samla upp några andra nödvändiga och valfria tillbehör.

  Försiktigt in tips om två inches och långsamt släppa klämman på slangen. Låt ett par koppar i början, eller mindre om du känner obehag. Låt resten att gå dig och sedan, utan att ändra ställning, försök att hålla det i 10 eller 12 minuter innan han flyttade till toaletten för att annullera. Du kan känna ett behov av att annullera tidigare. Om så, som tidigare, omedelbart flytta till toaletten.

 8. Städa upp. Sanering är enkel, om allt gick väl. Tvätta lavemang väska, slang och dricks med tvål och varmt vatten, skölj och häng att torka (Följ tillverkarens anvisningar.) Rengör spetsen och alla ytor som berörs av din ansvarsfrihet med en utspädd blekmedel lösning.
 9. Vill du ha en runda? Om allt gick bra, och om du har din läkares råd och tillåtelse, kan du nu kolla in andra lavemang recept med ingredienser såsom te, juice, mjölk, öl eller vin. Njut!