E2h

Hur man ger en svensk handmassage

Du har hört talas om ett svenskt massage, men har du någonsin upplevt ett svenskt handmassage? När du behandlas med något av dessa njutbara behandlingar kommer du alltid ber om en annan. Svenska handen massage hjälper till att lindra spänningar i händerna, och bidra till att koppla kunden. Vem skulle inte älska det? Bara om någon kan ge en av dessa avkopplande handen massage genom att följa denna guide om hur man ger ett svenskt handmassage.

Steg 1

Hur man ger en svensk handmassage. Placera din klient på rätt sätt.
Hur man ger en svensk handmassage. Placera din klient på rätt sätt.

Placera din klient på rätt sätt. För att kunna ge din klient ett svenskt handmassage, hon behöver sitta ordentligt. Be henne att hitta en bekväm stol och vila hela hennes arm på bordet. Berätta för henne att slappna av armen helt. Du kanske vill lägga en kudde under armen. Detta bör vara en bekväm position för henne.

Steg 2

Börja massage. Med din klient i en bekväm ställning, kan du nu börja svenska handmassage. Håll din kunds vänstra handflata, uppåt, ta tag hennes handled med höger hand. För nu kan hon däremot vila där det är mest bekvämt för henne. Nu, med vänster hand, håll kundens samma hand, finger genom finger (sammanflätade). Slå sedan händer, och upprepa processen, som arbetar med båda händerna på en av hennes händer varje gång. Håll hennes högra hand, handflata vänd uppåt, och fläta samman fingrarna med hennes med vänster hand.

Steg 3

Applicera lite mer tryck. En av de roligaste delarna av ett svenskt handmassage är när den faktiska massera tekniker börjar. För att göra detta, ta fingrarna och applicera tryck på toppen av din kunds handen (vars handflata ska vara vänd nedåt nu). Denna rörelse bör öppna upp hennes handflata. Du bör nu ha ett bra grepp om din kunds handen medan du håller den öppen och stretching den platt med fingrarna. Flytta fingrarna runt toppen av hennes hand och försökte massera varje område. Var försiktig dock - för mycket tryck kan vara smärtsamt för din klient.

Steg 4

Applicera lite mer tryck. Börja arbeta hand med tummarna.
Applicera lite mer tryck. Börja arbeta hand med tummarna.

Börja arbeta hand med tummarna. Med kundens handhållen öppna med fingrarna, använd tummarna för att börja arbeta handflatan på din klient. Gnid den öppna handflata, som arbetar i en upp och ner rörelse. Försök att massera senor i handen. Gör runda eller cirkulära rörelser längs botten av handen (hälen). Detta är den berömda svenska handen massera teknik. Fortsätt att gnugga kundens hand på detta sätt, med fokus på de tjockare (eller "köttigare") delar av din klient händer, inklusive sidor, botten och övre delen av handflatan. Din klient bör hitta denna hela upplevelsen ganska avkopplande och trevlig, men se till att fråga om hon fortfarande är bekväm ändå.

Fortsätt samma Svensk massage tekniker med kundens andra sidan. Använd tummarna att massera senor i handen, och sedan göra cirkelrörelser runt tjockare delen av hennes handflata. Se till att hon helt har avslappnad hennes hand, eftersom detta är hur hon kommer att uppleva det mesta nöje av ett svenskt handmassage.