E2h

Hur man ger ett barn getmjölk

Dricka mjölk är väsentlig för utvecklingen av barnets

Dricka mjölk är väsentlig för utvecklingen av barnet. Inte bara detta stärka hans ben, det ger honom också skydd mot sjukdomar som högt blodtryck och tjocktarmscancer. Mjölk, som vuxna tar lätt är faktiskt nyckeln till en sund kropp och själ. På natten, lugnar ner oss, medan på morgonen den får oss upp.

Hur man ger ett barn getmjölk. Rådfråga en barnläkare.
Hur man ger ett barn getmjölk. Rådfråga en barnläkare.

Nu kan flytta in i vanan av att dricka mjölk från mammas bröst att dricka getmjölk visa sig vara ett stort steg. Inte bara är barnet pendlade ifrån hans rutin, introducerar mjölken honom också till en helt ny annorlunda uppsättning av risker och fördelar.

Getmjölk är väldigt annorlunda från modersmjölken. Det är annorlunda i kompositionen. Därför, om du funderar på att ge ditt barn getmjölk, så ska du läsa dessa följande steg för att komma igång.

  • Rådfråga en barnläkare. Innan du börjar ge ditt barn getmjölk, kanske du vill överväga sin barnläkare åsikt. Medan getmjölk kan vara ett hälsosamt alternativ, bör du ändå vara försiktig med de effekter och litar på goda läkares råd.
  • Kontrollera om dina källor. Kontrollera tillförlitligheten och trovärdigheten i källan till din getmjölk. Du kan aldrig vara för säker på om geten används för att utvinna mjölken du ska ta är frisk. Ja mjölk från någon som har verksamhet i att höja get. Han, bland andra människor, vet om hans getter är i optimal hälsa.
  • Koka getmjölk. Även om du redan har sett till, kommer det aldrig skada att förstärka ditt skydd. Garantera säkerheten genom kokning av getmjölk. Du bör göra detta eftersom getmjölk tenderar att ackumulera bakterier. Därför kan det smitta barnet om hans mage är känslig. Den plötsliga intaget av getmjölk kan även påverka vuxna. Det beror fortfarande på deras tolerans.
  • Späd getmjölk genom tillsats av vatten. Gör blandning med ett 50-50 förhållande mellan vatten och getmjölk. Detta tenderar att göra övergången lättare för barnet att komma in i vanan att dricka getmjölk.
  • Tillsätt socker om så önskas. Du kan också lägga till socker om du vill. Detta skulle möjliggöra för barnet att ha sken att han fortfarande dricker bröstmjölk. Detta beror på att bröstmjölk är faktiskt söt!
  • Observera barnet efter att ha honom dricka getmjölk. Efter att ha gett honom getmjölk, försök att observera barnet för över en period. Om han inte utvecklar något som kan visa sig vara dödlig, eller tala, en allergi, då är chansen att han kanske kan ta den regelbundet.

Dricka getmjölk är något som du måste försöka att tänka

Dricka mjölk är väsentlig för utvecklingen av barnets. Kontrollera om dina källor.
Dricka mjölk är väsentlig för utvecklingen av barnets. Kontrollera om dina källor.

Dricka getmjölk är något som du måste försöka att begrunda. Speciellt när det som står på spel är ditt barns hälsa. Försök hört barns barnläkare huruvida barnet är lämpligt att ha ett intag av getmjölk. Du bör inte ta denna fråga som en fråga om slump.

Kom ihåg att barnets tolerans för något näringsintag beror på hans kroppens naturliga försvar. Ge honom något som är främmande för hans kropp skulle kunna göra dåliga resultat. Håll stegen i åtanke så att du kan hålla koll på hans utveckling med getmjölk intag.