E2h

Hur man gör armhävningar

Om du vill gå ner i vikt och utveckla din muskelstyrka

Om du vill gå ner i vikt och utveckla din muskelstyrka, men du har inte fått budgeten att köpa träningsutrustning, det finns fortfarande många alternativ. En av dina bästa alternativen är armhävningar, du kan göra det var som helst, och det är bra även för utövandet nybörjare. Om du vill börja göra armhävningar, är det mycket viktigt att du vet hur man korrekt att utföra var och en, för att säkerställa maximal effektivitet och säkerhet samt. Här är några viktiga riktlinjer för att göra armhävningar, om du precis har börjat med det:

Gör varm-ups först

Gör warm-ups först. Warm-ups är mycket viktigt att hjälpa skick dina muskler. De hjälper till att sänka risken för skador och påfrestningar, och de kunde även göra det möjligt för dig att göra fler armhävningar.

Välj en plan yta. Du kanske också vill göra dina armhävningar på en matta, för att göra det lättare för dina händer.

Släpp ner till golvet

Hoppa ner till golvet, nedåt. Lyft kroppen med armarna, hålla ryggen och armarna rakt. Dina händer ska vara lite mer än axelbredd, pekar på en liten vinkel utåt. Curl tårna i den riktning av huvudet, så att din vikt stöds av bollar av dina fötter, och inte dina tår.

Hur man gör armhävningar. Gör warm-ups först.
Hur man gör armhävningar. Gör warm-ups först.

Kom ihåg att hålla ditt formulär korrekt. För att se till att din kropp får maximal nytta av den här övningen, bör du vara mycket medvetna om att hålla din formuläret korrekt. Håll dina magmuskler tight, så att du skulle kunna arbeta för att få din mage platt, samtidigt. Fötterna ska vara tillsammans, och placera ditt ansikte att se fram emot i stället för ner i golvet.

Vid lyft din kropp

När du lyfter din kropp, din rygg och armar vara rak. Undvik tendensen att krypa ryggen. Kom ihåg, bör du lyfta din kropp med hjälp av dina axlar och bröst, och inte bara armarna. Håll armbågarna nära kroppen, för att göra lyftet lättare. Och hålla handflatorna i en fast position.

Efter en räkning

Efter en räkning, långsamt och omsorgsfullt sänka din kropp till marken. Stanna när bröstet är ungefär en halv tum från marken, låt det inte röra vid golvet. Bo på denna position för en räkning, och sedan långsamt lyfta din kropp för en annan uppsättning.

Prova de modifierade versionerna

Prova de modifierade versionerna. Det finns många typer av armhävningar för olika förmåga nivåer. Om du vill ha en enklare version, kan du lägga ner dina knän och dina underben till marken. Du kan också justera avståndet mellan dina händer, tills du tycker att det är lättare att lyfta kroppen.

För mer avancerade versioner

Om du vill gå ner i vikt och utveckla din muskelstyrka. Hoppa ner till golvet, nedåt.
Om du vill gå ner i vikt och utveckla din muskelstyrka. Hoppa ner till golvet, nedåt.

För mer avancerade versioner, kan du placera dina fötter på en högre position än resten av kroppen. Detta kommer att hjälpa dig att maximera utvecklingen av dina magmuskler och gluts. Du kanske också vill prova att göra en enarmad push-up.

Där har du det! Dessa är bara några av de viktiga riktlinjer att komma ihåg om du vill lära dig att göra armhävningar. Kom ihåg, är nyckeln här för att koncentrera sig på varje set. Sikta på kvalitet framför kvantitet, och du skulle bli glatt överraskad över att hitta dig själv att göra mer och mer perfekt-avrättade uppsättningar som du utför denna övning regim. Lycka till!