E2h

Hur man gör aromterapi olja för trängsel

Aromaterapi olja har fått mycket hype för att vara en mycket effektiv lindring mot överbelastning. Arbeta bredvid sina konkurrenter i form av märkesvaror droger och andra traditionella huskurer, ståtar aromterapi för en snabb effekt och naturliga funktioner som gör det fritt från biverkningar. Spara ännu mer pengar på läkemedel om du gör din egen aromterapi olja. Här är stegen i rätt skapa din egen aromterapi olja:

Hur man gör aromterapi olja för trängsel. Behållare.
Hur man gör aromterapi olja för trängsel. Behållare.

  1. Behållare. Först måste du säkra din egen behållare. Se till att om du använder flera oljor, kan du ha dem på separata behållare. Detta kommer att säkerställa att det inte blir någon onödig blandning mellan dina ingredienser. Behållaren måste också ha en tät tätning i det så att du inte kommer att ha bekymmer spilla din dyrbara få bort oljor.
  2. Lavendel. En vän till din sinus, är lavendelolja verkligen en effektiv ingrediens för överbelastning. Om du blandar lavendel med ånga, inte bara rensa bihålorna men också ger dig en mycket avkopplande effekt.
  3. Eukalyptus. Du har två alternativ för eukalyptus. Du använder antingen det för en ånga gnugga precis som lavendel eller använda rena droppar det att massera på bröstet. Många få bort kommersiella produkter använder sig av Eucalyptus som bas ingrediens. Se till att du har möjlighet att maximera den genom att gå så naturligt som möjligt och massera några droppar. Det är redan potent så några droppar är mer än tillräckligt för att hålla näsan och bröstet klara av obehag.
  4. Peppermint. Pepparmynta i sig kan inte stå ensam som en avsvällande. Det är ofta bäst för överbelastning problem om du har möjlighet att blanda det med andra element. Njut pepparmynta doft genom att inte blanda för mycket andelar av andra element när du försöker att förbereda avsvällande medel.
  5. Cypress. Cypress specialiserad på att hjälpa lindra hosta och trängsel i dina respiratoriska funktioner. Om du vill använda cypress, är det bäst med hjälp av en bomullstuss. Bara några droppar cypress för direkt andas hjälper ge snabb lindring.
  6. Teatree olja. Teatree olja bäst när den placeras på en trasa, helst en fuktig och varm. Placera den på bröstet för att bidra till att undanröja trängsel i bröstet. Bortsett från att hjälpa dina lungor och bihålor, tjänar också till att stärka immunförsvaret.
  7. Timjan. För avsvällande användning hitta timjan i ört eller kapslad form. De som säljs som råvara i närbutiker är ofta skräddarsydda för matlagning. Det är bäst att konsultera en läkare först innan du försöker att blanda timjan med andra avsvällande medel.
  8. Rosmarin. Allergiska typer av överbelastning är bäst lindras med rosmarin. Det är mest potenta som ånga inhalerade avsvällande medel. Du kan också välja att dricka det i sin te form.
  9. Kombination. En kombination av alla de andra material som vanligtvis förknippas med att ta bort dina problemen med överbelastning kan vara en klok idé. Detta kan även vara något som du kan tänka som en möjlig unik skapelse som du senare kan använda för att hjälpa många människor.