E2h

Hur man gör ätbara massageolja

Ingenting förstör sensuella och berusande känslan av en bra massage eller Rubdown än pulver eller lotion. Pulver gör du nyser när lotion lämnar en klibbig överväldigande återstod.

För att göra din massage en riktigt trevlig och avkopplande mellanspel, är det bäst att göra din egen ätbara massageolja. Det riktigt bra med att göra det själv är det minskar dina chanser att få allergier från produkter som kan vara allergiframkallande, men masker ingredienser som så småningom kan leda till att du sakta utveckla allergier eller värre, utslag. Dessutom vet du hur du vill lukta under och efter en massage så det rekommenderas att du gör det ditt personliga uppdrag att göra ätbara massageolja enligt din personliga smak. Kom dock ihåg att ätliga massageoljor kan vara mycket stark när du överdriva så ta bara några droppar koncentrerad oljan eller extraktet. Eftersom du gör något ätbart, doppa fingrarna i under vispning ingredienserna så att du kan avgöra om du har för mycket eller något som är precis lagom.

Här är några förslag för att få dig på din väg:

Ren vegetabilisk glycerin olja, Heady vanilj och smaskiga honung

 1. I en skål, sked i lika mängder ren vegetabilisk glycerin olja, vit vaniljextrakt och honung. Blanda med en visp.
 2. Häll blandningen i en tom och oanvänd flaska. Skruva på locket på tätt tills du är redo att använda innehållet.
 3. Använd som ätbar massageolja.

Hur man gör ätbara massageolja. Placera inte inne i kylskåpet.
Hur man gör ätbara massageolja. Placera inte inne i kylskåpet.

Påminnelser:

 • Placera inte inne i kylskåpet. Du måste alltid använda en ny sats innan en massage.
 • Svep in dig i en morgonrock efter din massage så att du inte lämnar rester eller bets dina möbler när du flyttar eller sitter på ditt hus.

Extra Virgin Olivolja

Bara använda det direkt ur flaskan när man reser sig en massage. Det är oparfymerad, men det kommer att lämna dig med silkeslen och glödande hud efter.

Virgin och Young kokosolja

 • Helt enkelt värma upp riven eller rakat ung kokosnöt kött och unga kokosmjölk tills oljan utsöndras. Du kommer att se att du är klar när oljan har blivit brun och det luktar gott choklad.
 • Låt den svalna.
 • Ta en tom och oanvänd flaska och häll i kokosolja. Byt flaska locket.
 • Använd som ätbar massageolja.

Detta kommer att hålla i en månad i rumstemperatur borta från ljus och extrem värme så att du inte behöver oroa dig för att göra det ofta. Detta kommer att lukta så smaskiga att du kanske inte vill prova olika ätliga massageoljor om du får slut på lager.
Fruktig Aprikos och Nutty mandelolja

När du är klar.
När du är klar.

 • I en skål, kombinera lika mycket aprikos och mandelolja. Använd en visp för att blanda smaker ordentligt.
 • När du är klar, ta en tom, oanvänd flaska för att lagra blandningen. Sätt tillbaka locket på flaskan. Hålla den under rumstemperatur men i direkt exponering för extrem värme och solljus.

Nu när du har din ätbar massageolja, är allt som saknas vissa tända aromterapi ljus, och du bör vara på väg till en liten bit av himlen.