E2h

Hur man gör borsyra stolpiller

En vaginal svampinfektion bäst åtgärdas genom att använda borsyra suppositorier. Borsyra styr huvudsak spridningen av svampinfektion. Det har både anti-virala och anti-svamp egenskaper behövs för att hantera tillströmningen.

Trots den kommersiella tillgängligheten av orala läkemedel, salvor och krämer, kvinnor söker generellt för ett alternativ som erbjuder komfort och snabb lindring. Borsyra stolpiller är en av de mer föredragna och pålitliga behandlingsalternativ. Här är de tips om du behöver göra några borsyra stolpiller:

Hur man gör borsyra stolpiller. Steg 1.
Hur man gör borsyra stolpiller. Steg 1.

  • Steg 1. Source ditt borsyrapulver. Du kan direkt köpa den över disk i ditt närheten apotek centrum. Du kan också beställa den på nätet. Då kan du köpa dina gelatinkapslar. Be om 00 storlek. Antalet gelatinkapslar beroende på mängden av borsyra pulver som du vill konsumera. Vänligen observera att en gelatinkapsel innehåller normalt mellan 540 och 1.090 mg borsyra pulver.
  • Steg 2. Få en skål. Se till att den är torr och ren. Sedan ta fram din borsyra pulver och placera den i skålen.
  • Steg 3. Det är viktigt att tvätta händerna innan du fortsätter till nästa steg. Du måste hålla allt hygienisk eftersom du kommer att använda dina gelatinkapslar som vaginala suppositorier. Om plasthandskar finns, kan du bära dem även om du redan har noggrant tvättade händerna.
  • Steg 4. Överför dina gelatinkapslar i en annan skål. Återigen, kolla om skålen är torr och ren. Efteråt fortsätter med att öppna en av dina gelatinkapslar. Dela den i två delar. Notera att en av halvorna bör vara större än den andra. Du kan använda en ren kniv att skära din första gelatinkapsel.
  • Steg 5. Upphäva resten av dina gelatinkapslar. Koncentrera dig på det första som du skär i halvor. Håll den större delen av den kapsel. Ta med det till skålen där du har placerat din borsyra pulver. Använd större delen att enkelt skopa upp din borsyra pulver. Du kan använda spetsen på din rena kniv för att föra i borsyra pulver inuti den större delen av din gelatinkapsel. När större delen redan är fylld, få mindre del. Använd mindre del till toppen större delen. Fortsätt genom att stänga gelatinkapsel. Det är din första borsyra stolpiller.
  • Steg 6. Sätt den första gelatinkapsel i en torr och ren behållare. Den bör ha ett lock som kan vara tätt förslutna, speciellt när du vill lagra dina borsyra stolpiller.
  • Steg 7. Håll i din andra gelatinkapsel. Upprepa steg 4, 5, och 6. Gör samma sak för de återstående gelatinkapslar.


Var försiktig

Var försiktig. Borsyra kan inte intas. Dessutom kan det vara toxiskt. Så ha det i ett säkert område. Gör det inte tillgängligt för barn och husdjur. Likaså är det viktigt att uppfylla en läkare först. En läkare är bäst lämpad att rekommendera behandlingsalternativ för dig. Om borsyra stolpiller är en av dem, då kan du gå vidare.