E2h

Hur man gör calisthenics push - ups

Push-up är en enkel callisthenic som stärker musklerna i överkroppen

Push-up är en enkel callisthenic som stärker musklerna i överkroppen. Armhävningar är att föredra övning för militära rekryter, idrottare och personliga tränare eftersom de producerar effektiva resultat och kräver ingen utrustning. En noggrann push-up träning kan ske nästan var som helst och tar bara 10-20 minuter.

Armhävningar utnyttja driver musklerna i överkroppen: bröstet

Hur man gör calisthenics push - ups. Push-up är en enkel callisthenic som stärker musklerna i överkroppen.
Hur man gör calisthenics push - ups. Push-up är en enkel callisthenic som stärker musklerna i överkroppen.

Armhävningar utnyttja driver musklerna i överkroppen: bröstet, axlar och triceps. Buk-och nedre ryggmusklerna används också. De håller kroppen i en rak linje, ett måste för korrekt teknik.

Att börja göra armhävningar du behöver en plan yta med tillräckligt utrymme för att ligga ner. Gång på marken, placera händerna direkt under axlarna och höja dig upp tills armarna är fullt utsträckta och bara händer och fötter vidrör marken. Ryggen ska vara helt rak och huvudet ska vara upp. Titta inte ner eftersom det kommer att skada ditt formulär. Titta rakt fram. Detta är "upp" eller startposition.

Nu ska du sänka dig ner långsamt och kontroll tills bröstet nästan vidröra marken. Om du har problem med att bedöma hur långt ner för att gå, prova att sätta en tennisboll eller andra små föremål under bröstet och sänka dig tills du känner bröstet rör den. Andas in när du går ner och pausa en sekund i "ner" läget. Nu är det dags att återvända till "upp"-läge.

Tryck dig själv i samma takt som du använde för "ner" delen

Armhävningar utnyttja driver musklerna i överkroppen: bröstet. Tryck dig själv i samma takt som du använde för "ner" delen.
Armhävningar utnyttja driver musklerna i överkroppen: bröstet. Tryck dig själv i samma takt som du använde för "ner" delen.

Tryck dig själv i samma takt som du använde för "ner" delen. Håll trycka tills armarna är fullt utsträckta, men inte låsa armbågarna. Det är en upprepning. Gör en uppsättning av tio repetitioner och sedan vila. Medan du vilar, gå runt, skaka ut armarna och hämta andan. Gör sedan en annan uppsättning.

För första träning, prova tre uppsättningar av tio repetitioner. Om det är för svårt då börja med tre uppsättningar av fem repetitioner och gradvis lägga till fler reps i varje set.

Standard armhävningar kan vara för svårt för nybörjare

Standard armhävningar kan vara för svårt för nybörjare. Ett enklare version är knäet push-up. Allt är samma som standard push-up, förutom att du börjar på händer och knän, minska mängden vikt du måste flytta. När du har uppnått ett stort antal repetitioner med knä armhävningar du kan ge standard armhävningar annan försök.

För vissa kommer standard armhävningar vara lätt

För vissa kommer standard armhävningar vara lätt. För att göra en mer utmanande version av push-up, höja fötterna på steg eller en stol så att din kropp är i en vinkel. Detta kommer att tvinga dina muskler att driva mer vikt och arbeta hårdare.

Gör armhävningar två eller tre gånger i veckan och balansera din träning med andra calisthenics såsom knäböj, hoppa domkrafter eller sit-ups och över tid kommer du att känna starkare och ser bättre ut.