E2h

Hur man gör citronsaft rengöra

En citronsaft rengöra liknar apelsinjuice rensningen kost

En citronsaft rengöra liknar apelsinjuice rensningen kost. Båda kallas master rensningen kost och båda regimerna endast består av färskpressad citrusfrukter. Denna diet är mycket enkelt, men kan vara farlig om den inte görs på rätt sätt, och om praktiseras för länge utan hjälp från en läkare. Läs vidare för att lära mer om hur du gör citronsaft rengöra.

  1. För att framgångsrikt rengöra din kropp med oönskade gifter, är det mycket viktigt att du förstår hur din kropp fungerar. Toxiner är verkligen den största boven i dramat av cancer, stress och nästan alla typer av sjukdomar. Du kan enkelt få detta av för mycket intag av koffein, alkohol, röker (nikotin), kemikalier (kemiskt inducerade produkter som tillsatser och liknande), inandning föroreningar, bekämpningsmedel, ohälsosam kost, inte tillräckligt med sömn och inte tillräckligt med motion. Dessa är de saker som skapar gifter i våra kroppar därmed gör ditt immunförsvar svag och gå över styr. Om du tar bort dessa gifter från kroppen, kommer du bli friskare. Det kan också lindra smärta muskler, migrän eller huvudvärk, en massa sjukdomar, allergier och liknande.
  2. Så snart du har verkligen förstått detta, kan du börja nu din citronsaft rensning. Denna typ av organ rensningen är verkligen lätt. Allt du behöver göra är att dricka 6-12 glas per dag av färsk citronsaft. Bara blanda följande ingredienser: en halv kopp färsk citronsaft (det är viktigt att du får detta från verkliga, färskpressad citron!), Två msk lönnsirap, cayennepeppar (följ din smak) och åtta uns av ren, steriliserade vatten. Sätt ihop allting och blanda väl.
  3. Gör detta konsekvent i upp till två veckor. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du känner betydande förändring i kroppen. Du kommer vanligtvis att uppleva förändringen efter 3-4 dagar. Under denna process, inte äta något. Om du känner dig hungrig, drick ett glas av denna citronsaft. Det är av yttersta vikt att du dricker mycket rent vatten (undvik kallt vatten). På så sätt kan du spola bort alla gifter mycket lätt. Räkna med att använda badrummet ganska ofta så se till att du alltid har snabb tillgång till John. Det kan vara lite svårt i början. Lär dig att disciplinera sig själv och inte ge efter för alla cravings! Detta kommer definitivt att ge dig en lättare känsla.
  4. Direkt efter din rengöring period, överdriv inte din kropp genom att äta stora bitar av kött och kolhydrater. Detta kan chocka kroppen systemet och du kan må illa när du gör detta. Se till att du bara intag mat som är mycket lätt att smälta. För de första två dagarna, äta grönsaker och frukter är bara det bästa och enda sättet att göra detta. På den tredje dagen till slutet av veckan, kan du gå vidare till ägg och fisk. Ät inte mjölkprodukter, bearbetade eller kemiskt inducerad socker och mat, rött kött och liknande. Gör detta för en vecka innan den gradvis återvänder till din vanliga kost.
  5. Även om du inte är rengöring, se till att du vanligtvis dricker minst åtta glas vatten varje dag!

Denna diet är verkligen enkelt och billigt

Hur man gör citronsaft rengöra. För att framgångsrikt rengöra din kropp med oönskade gifter.
Hur man gör citronsaft rengöra. För att framgångsrikt rengöra din kropp med oönskade gifter.

Denna diet är verkligen enkelt och billigt. Kom alltid ihåg att bara använda färska citroner. Aldrig köpa färdiga citronsaft från mat. Dessa produkter har tillsatser och eventuella kemiskt inducerad produkt är ett stort no-no! Lycka till!