E2h

Hur man gör den nedrullningsbara rockring trick

Utföra rockring som en övning är energigivande och roligt

Utföra rockring som en övning är energigivande och roligt. Du behöver bara lite träning och flexibilitet för att behärska det. Det huvudsakliga målet för hula hoop motion är att stärka buken, men du kan också göra rockring att tona hela kroppen. Utför rockring 30 minuter varje dag och 3 gånger i veckan om du vill trimma vikt. För snabbare resultat, utför rockring 30 minuter dagligen. Nedan finns steg och guider om hur du gör den nedrullningsbara rockring trick.

  • Köp en viktad rockring. Köp en viktad rockring i ett gym butik eller en sportaffär. En vägd rockring kommer tonen och fast din kropp, och du kommer också få aerobt friska. Vikterna kommer att ge dig motstånd som du behöver att arbeta dina muskelgrupper. Köper inte en leksak rockring eftersom det inte kan ersätta en viktad rockring. Du kan använda en vanlig leksak rockring om du bara använder den för skojs skull.
  • Lär rockring grunderna. Sätt rockring runt midjan. Fast grepp bågen med dina två händer. Flytta midjan runt i en cirkulär rörelse. Bågen kan falla på din första försök, men hålla på att försöka och du kommer att kunna upprätthålla sin rörelse som du framsteg. Den grundläggande hula hoop rörelse kommer att tona midjan och göra dina höftleder flexibel. Balansera en fot till en annan för att enkelt fortsätta din rörelse medan du gör din rockring träning.
  • Lär dig nedrullningsbara hula hoop trick med din första hand. Skapa en lasso med din första hand. Titta upp på din bågen och använd din andra hand för att nå sin öppning. Genom att nå ut med din fria hand du värmer upp och få dig in rytm. Om du är redo, vänta på öppnandet av bågen för att komma framför kroppen, och sedan använda din andra hand för att nå öppnandet av rockring. Som din andra hand fångar din bågen, göra en sväng och sedan släppa ner bågen i bröstet och släpp bågen runt midjan. Flytta midjan i en cirkulär rörelse tills du får själv till rytmen. Turning är viktigt att lära drop down trick eftersom det saktar din bågen lite som hjälper dig utföra dina rörelser lättare. Du behöver inte din andra hand längre när du bekantar dig att utföra lasso och den nedrullningsbara rockring trick.
  • Disciplin att göra din kropp friskare och montör. Kontrollera att du inte missar några hula sessioner hoop motion. Prova förväg hula hoop rörelser eller övningar som du vänja i rullgardinsmenyn rockring trick. Använd rockring i dina andra kroppsdelar som hals, armar och bröst så att du kan få en fylligare motion.


Hur man gör den nedrullningsbara rockring trick. Köp en viktad rockring.
Hur man gör den nedrullningsbara rockring trick. Köp en viktad rockring.

Göra rockring ofta kommer säkert göra dig friskare, men glöm inte att leva ett hälsosammare livsstil för en fullständig rundad välbefinnande. Du kan också uppmuntra dina övriga familjemedlemmar och vänner att bli friskare genom att träna med hjälp av en rockring eftersom det kan göras av människor i alla åldrar.