E2h

Hur man gör desinfektionsmedel yogamatta

Engagemang i yoga kan hjälpa dig att uppnå en högre nivå av förtroende, styrka och balans. Genom yoga, du kan göra mycket för att din kropp: anknytning, flexion, kidnappning, hyperextension, adduktion, circumduction och rotation. Som en form av motion, hjälper yoga också underlätta stressade leder och muskler utan över trötthet.

Om du menar allvar med att vara en yoga utövare

Om du menar allvar med att vara en yoga utövare, är det mest troligt att du har en egen yogamatta. Din yogamatta bör alltid hållas desinficeras. När du använder din yogamatta under träningspass, oönskade bakterier och svamp kan successivt bygga upp. Bortsett från hygieniska ändamål, kan du också skapa en underbar aromaterapi utrymme under din träning. För personer med mycket upptagen och hektiska scheman, det finns faktiskt ingen tid att göra skrubbning av mattorna. Att ha en mycket ren yogamatta har många fördelar.

Om du inte har tid att rengöra dina yogamattor kommer att ha en desinficerande yogamatta stor hjälp. Det kommer att avsevärt minska de bakterier som har samlats i din matta under yoga session. Du kan köpa ett desinfektionsmedel yogamatta, men det kommer att spara mer pengar om du gör ditt eget hemma.

Här är de saker du behöver för att göra din egen desinfektionsmedel yogamatta: sprayflaska, källvatten, etikett, eteriska oljor, trollhassel och grapefrukt utsäde extrakt.

Följ dessa enkla steg:

  • Blanda ingredienserna i sprayflaska. Förbered sprayflaska som du vill använda. Se till att den är väl sanerad. Sätt en matsked trollhassel som är antiseptisk, och sedan lägga 2-3 droppar anti svamp grapefrukt utsäde utdraget. Dessa finns i droghandel
  • Sätt i eteriska oljor. Eterisk olja är en ingrediens för att göra desinfektionsmedel som skapar en distinkt doft. Det är faktiskt vanligt att göra kosmetika, tvål, parfymer, mat och smaker dryck och rökelse. Sätt 10 droppar av din valda eteriska oljor. Känn dig fri att distribuera dropparna. Här är några rekommenderade oljor: Lavendel (Avkopplande och antibakteriella), Tea Tree Oil (Anti svamp), och söt basilika eller Citrus (energigivande), pepparmynta, eukalyptus olja och rosenolja.

    Hur man gör desinfektionsmedel yogamatta. Blanda ingredienserna i sprayflaska.
    Hur man gör desinfektionsmedel yogamatta. Blanda ingredienserna i sprayflaska.

    Här finns också några idealiska blandningar: Vanilj och lavendel Kamomill, grapefrukt, kokos, lime, ylang ylang och kamomill, och koriander, tea tree, kamomill och timjan. Du kan experimentera med andra kombinationer och ta reda på vad som passar dina önskemål och smak.

  • Tillsätt vatten. Häll källvatten i blandningen. Skruva på locket på flaskan och sedan skaka väl. Spraya testa och se om det fungerar för dig. Du är nu redo att använda din matta desinfektionsmedel.


Yoga leder till en hälsosammare livsstil

Yoga leder till en hälsosammare livsstil. Det är också en form av avslappning av sinnet och kroppen. För att till fullo kunna koncentrera din yoga sessioner, är det viktigt att du också har en ren yta, och det inkluderar din yogamatta. Att ha en desinficerande yogamatta tillgängliga kommer att göra underverk för dig. Du behöver inte köpa en, eftersom du kan göra allt själv. Fördelen med att göra din egen är att du kan experimentera med kombinationen av eteriska oljor. Du kan också skapa så många olika typer av spray som du gillar utan att behöva göra många inköp.