E2h

Hur man gör det mesta av antioxidant livsmedel

Göra det bästa av antioxidant livsmedel är inte en svår uppgift, det bara kräver lite forskning och sedan möjlighet att följa en plan. Några bra steg för att komma igång är:

  1. Det enklaste sättet att lägga antioxidant livsmedel till din kost är att äta frukt och grönsaker råa. Eftersom uppvärmningen förstör vissa näringsämnen i din mat, gå för råa livsmedel så ofta som möjligt. Tvätta alltid dina grönsaker innan du äter och undvika veggie tvättar som de flesta säger inte äta i 24 timmar efter tvätt, bara använda kallt vatten och skölj ett par minuter.
  2. Ett annat enkelt sätt att lägga antioxidant livsmedel till din kost är genom att lägga till en del till varje måltid och mellanmål. Det är lätt att börja med frukost. Välj pomegranate eller granatäpple blandning juicer som ett substitut för apelsinjuice. Klä upp din äggvita omelett med vitlök och / eller spenat.
  3. Gör din frukost pannkakor eller våfflor med hela vetemjöl. Största pannkakor eller våfflor med bär och honung för en förändring. Du får också extra fiber och protein och känna full långt in på morgonen.
  4. Lägg blåbär eller björnbär till din varma eller kalla spannmål, eller ha en skål med bär med lite ren honung på toppen.
  5. I en morgonrusningen? Bär din frukost med dig via en frukt smoothie. Lägg frysta bär till lättmjölk eller vanilj yoghurt, häll i mixer, tillsätt krossad is och blanda väl. Häll och bära. Detta är en stor frukost att ha på kontoret på en varm dag.

För att sammanfatta dina bästa val, låt oss titta på de bästa fyra val antioxidant mat.

  1. Tranbär är mer än bara en garnering för din Thanksgiving kalkon eller påsk skinka. De är full av antioxidanter. Bara vara säker på att du väljer ett lågt eller inget tillsatt socker variation eftersom de tenderar att vara hög i socker.
  2. Blåbär rankas högt i frukt val. Alltid köpa färska eller frysta bär som de konserverade ettor är också hög sockerhalt.
  3. Bönor är en annan mat som många människor förbise när man funderar på att lägga antioxidant livsmedel till kosten. De tre bästa bean val är små röda bönor, röda kidneybönor och bönor Pinto. Varför inte göra chili eller en bönsallad? Bönor behöver inte vara tråkigt.
  4. Aronia Svart Aronia är svårt att hitta men finns i pulverform och som ett utdrag ur distributörer hälsokost. Vanligtvis lätt hittas på hälsokostbutiker.

Hur man gör det mesta av antioxidant livsmedel. Det enklaste sättet att lägga antioxidant livsmedel till din kost är att äta frukt och grönsaker råa.
Hur man gör det mesta av antioxidant livsmedel. Det enklaste sättet att lägga antioxidant livsmedel till din kost är att äta frukt och grönsaker råa.

Slutligen, med sommaren runt hörnet, är detta en utmärkt tid att börja äta hälsosamt. Bara plantera dina egna färska grönsaker eller besöka din lokala bondens marknad eller livsmedelsbutik. Dessa friska frukter och grönsaker bör anländer i en butik nära dig snart redo för din njutning.