E2h

Hur man gör en 3 - dagars rengöra

Varje dag är den mänskliga kroppen utsätts för olika gifter och stress. Mängden mat kroppen förbrukar och sätter en enorm press på matsmältningsorganen. Ge dig själv en paus och delta i en tre dagars rengöra. Att göra en tre dagars rengöra eller annan typ av avgiftning processen är inte en nyfunna hälsa pappa. Olika religioner hyllar vanlig fasta för att hjälpa kroppen att eliminera toxiner naturligt.

  • Tala med din läkare först. Innan du gör några kost ändringar, rådgöra med din läkare först. Om du tar någon medicin eller har ett befintligt medicinskt tillstånd som diabetes eller om du ammar eller gravid, måste du se till att din kropp kan hantera stress en avgiftning program. En läkare eller naturmedicin bör också kunna ge dig riktlinjer för en avgiftning program som du kan göra.
  • Välj vilken tre dagars rensningen program som du vill göra. Det finns många program att välja mellan. Nästan alla är fruktjuice baserad. Målet för alla rensning program är att eliminera toxiner i kroppen. Ofta Jumpstarter det ämnesomsättningen, uppmuntra viktminskning.
  • Go Fresh är möjligt. Använd ekologiska färska frukter och grönsaker så är möjligt. De mindre kemikalier din kropp måste behandla, desto snabbare kommer du att se resultat. Köp alla objekt du behöver för din kost innan du börjar. Om du börjar ta en massa beskära juice, kan du inte hitta det så bekvämt att ge sig ut på marknaden eller livsmedelsbutik.
  • Undvika vissa livsmedel. Under en 72 timmars reningsprocess, måste du undvika socker, koffein, bearbetade livsmedel, kött och mejeriprodukter. Har bara färsk frukt och grönsaker. Vissa program tillåter hela korn.
  • Välj en helg som du kan vara ostörd. Du behöver tre på varandra följande dagar för att göra en tre dagars rengöra, så långa helger är en bra tid att göra det, eller när du är på semester ledighet. Fyll inte i helgen med aktiviteter och undvika att möten med vänner. Beroende på toxicitet nivå i kroppen, kan du behöva regelbunden tillgång till ett badrum, samt dricker dina fruktjuicer med jämna mellanrum.
  • Var beredd på ett visst obehag. Du kan uppleva lös mage, huvudvärk och magen värk när du startar din tre dagars rengöra. Oroa dig inte, är programmet som orsakar inte att du ska bli sjuk. Dessa symtom är kroppens sätt att hantera gifter som frigörs från kroppen, så att inte ta medicin för det. Vissa människor har även en lätt feber eller utveckla en förkylning. Undvik motverkar inte avgiftning genom att ta in kemikalier eller stoppa reningsprocess. Ju mer giftiga kroppen, desto mer obehag du kan känna, men det går över.
  • Se till att du dricker mycket vatten. Oavsett vilket system du väljer att följa, hålla dig hydratiserade. Du kan behöva öka ditt vattenintag. Vatten hjälper din kropp med eliminering processen.


Efter avslutad utbildning

Hur man gör en 3 - dagars rengöra. Tala med din läkare först.
Hur man gör en 3 - dagars rengöra. Tala med din läkare först.

Efter avslutad utbildning, kanske du upptäcker att du vill behålla gör det regelbundet. Andra känner att det är ett utmärkt sätt att få fart en diet. Det är ett enkelt sätt att få dramatiska resultat på din kropp så planera det noga. Prova en tre dagars rengöra, och känna skillnaden i kroppen.