E2h

Hur man gör en diabetesvården paket

Intresserad av att skicka ett tänkande av dig gåva till en vän eller familjemedlem som har diabetes? Diabetes, en kronisk sjukdom i kroppens metabola system där det finns liten eller ingen produktion av insulin i kombination med en förhöjd nivå av glukos, eliminerar skicka vanliga gåva korg med godis, bakverk eller choklad brukar skickas med gott mod. Med lite extra eftertanke och planering, men du kan göra en diabetesvården paket som kommer att överensstämma med mottagarens kosten restriktioner utan att få dem att känna sig lurade.

Hur man gör en diabetesvården paket.
Hur man gör en diabetesvården paket.

Att handskas med diabetes på en daglig basis kan vara frustrerande och stressande, så väljer objekt för din vård paket som kan hjälpa mottagaren klarar lättare. Det finns många nyligen publicerade kokböcker på marknaden såsom Betty Crockers Diabetic Cookbook, och några av dessa är underbara att ta med i ditt paket. Du kan också skriva ut flera diabetiker recept på färgglada receptkort och innehålla ingredienser mottagaren behöver för att producera just den meny erbjuder. Det finns också många tidskrifter, såsom diabetes Prognos Magazine, som inkluderar funktioner om diabetiker matlagning som kan vara ett smart komplement till din vård paket. Inkludera en ny frågeställning tillsammans med en gåva abonnemangskort.

Om du ska göra din vård paket mat orienterad, söka efter de många diabetiker-vänlig erbjudanden nu tillgängliga, inklusive sockerfria hårda karameller, sockerfria choklad, sockerfri tårta och mixar bageri, low-carb pasta med fullkorn , vatten kex, popcorn, kringla pinnar, ost dip, gourmetkaffe och te med konstgjorda sötningsmedel, kallt vatten fisk som tonfisk och makrill, och frukt och grönsaker.

Du kan också skapa en vård paket som inte fokuserar på mat och matlagning, utan innehåller många leveranser som kan bidra till att göra leva med diabetes lite lättare. Objekt som alltid kan användas av en diabetiker gåva mottagaren har små anteckningsböcker och pennor som lätt kan passa inuti fickan eller väskan för att registrera dagliga matval och glukos.

Hur man gör en diabetesvården paket.
Hur man gör en diabetesvården paket.

Andra diabetiker leveranser som är användbara för en vård paket inkluderar en plast vattenflaska, ett resefodral att diskret förvara sina mediciner, paket med våtservetter alkohol prep, bandage och steril gasbinda insulininjektioner.

Att skapa ett mellanmål orienterad vård paket att uppmuntra mottagaren att hålla sina blodsockervärden friska med rätt småätande, kan din vård paket inkluderar knäckebröd, socker-fri biscotti, sockerfria kakor, chips ost, nötter, linfrö tortilla chips, rostade sojabönor och diverse sockerfria drink mix paket tillsammans med en resa vattenflaska.