E2h

Hur man gör en Double Dutch hopprep

Jumping rep har många användningsområden

Jumping rep har många användningsområden. För barnen i parkerna, det är en av de vanligaste spel de kan spela varje dag. Och i den vetenskapliga-kinetiska perspektiv är det en av de bästa övningar som kan maximera kraften i dina nedre muskler. Under tiden har denna favorit lek och motion verktyg utvecklats till något mer dynamisk, roligare och bättre träning. Det kallas dubbel holländska hopprep. Detta är en innovation av den traditionella hoppa rep där spelaren använder bara en lina. Double Dutch hopprep använder två rep cirkling med olika intervall. Om du har varit bekant med hoppa rep och vill prova dubbel holländska hopprep, nedan sätt på hur du kan göra en.

  • Bestäm om du vill ha en enda eller två ackord rep. Double Dutch hopprep är två linor spelas samtidigt. Men det finns de som föredrar att ha det i en enda lina som tillåter dem att spela det med fler trick. Om du har spelat denna ganska länge nu, skulle det vara lämpligt att ha en enda ackord dubbel holländska hopprep. Detta kommer att ge dig utrymme att leka och lära förväg tricks i hopprep. Men om du just har börjat, vilket två-ackord dubbla holländska rep skulle vara bättre.
  • Bered två ackord lika långa. Bara förbereda två ackord lika långa. Dess längd bör vara detsamma som för en normal hoppning rep. Se till att de två ackord du har är av samma längd. Annars kan det uppstå problem när man spelar det.
  • Var säker på att de är av samma längd. När du har två ackord, se till att de är lika långa genom att sträcka ut dem. Om de är olika, göra nödvändiga justeringar. När längderna av de två ackord är slutgiltiga, knyt en knut i varje ände av de två ackord.
  • För enkel-ackord dubbel holländska rep, klipp inte det. Om du har beslutat att göra en enda ackord dubbel holländska hopprep, bara mäta storleken på en hoppa rep och sedan få ett enda ackord på åtminstone två gånger längden på det hoppa rep du mätte. När du har ackord, sträcka ut den och vik den på mitten. När du redan har i mitten av ackordet, göra en markering genom att placera ett färgat band i det eller genom att bara använda en märkpenna.
  • Fäst handtagen till ackord. Nu när du har ackord och har säkrat en knut kan du lägga till handtag till det. Handtag kan hjälpa dig att använda den dubbla holländska hopprep med större lätthet. Detta är dock valfritt. Men om du bara hade börjat spela spelet, skulle det vara lämpligt att placera en. Efter detta är din dubbla holländska rep klar för användning.


En dubbel holländsk hopprep erbjuder mer än bara kul

Hur man gör en double dutch hopprep. Bestäm om du vill ha en enda eller två ackord rep.
Hur man gör en double dutch hopprep. Bestäm om du vill ha en enda eller två ackord rep.

En dubbel holländsk hopprep erbjuder mer än bara kul. Det ger dig också bra motion som kombinerar kraften i dina nedre muskler och koncentration. Detta spel, till skillnad från sin föregångare, kräver mer än bara fasta muskler. Det kräver också djup koncentration för att få rytmen som du behöver för att stanna i spelet.