E2h

Hur man gör en dubbel benlyft pilates träning

I dagens grönare

I dagens grönare, smidigare miljö är fokus på hälsa och friskvård större och ljusare. Således är fler och fler människor att komma in i handlingen och att lära sig att hålla sig i form och förbli frisk. En av de mer populära utöva rutiner idag är Pilates. Den spännande kombinationen av mentala, andliga och sjukgymnastik tekniker har gjort Pilates en favorit bland massorna, från dedikerade gym buffs till mobiltelefon och Blackberry-toting yuppies. Om du vill veta mer om Pilates och lära sig några åtgärder för att prova hemma, har du tur. Här är hur man gör en dubbel benlyft Pilates träning:

Hur man gör en dubbel benlyft pilates träning. Pilates.
Hur man gör en dubbel benlyft pilates träning. Pilates.

  • Pilates. Som tidigare nämnts är Pilates ett unikt system för fysisk kondition. Grundaren Joseph Pilates, beskrev det som att använda ditt sinne för att kontrollera dina muskler. Därför krävs det mycket fokus, medvetenhet och koncentration. Träningen i sig är centrerad på mitten, din kärna, stärka det med användning av olika apparater, till exempel en matta, vikter, band motstånd och enheter och bollar motion.
  • Limber upp. Innan något Pilates session eller någon ansträngande fysisk träning för den delen, bör du alltid det en punkt att värma upp och stretcha dina leder och muskler, för att få din kropp redo för träning. Pilates är inte lika tröttande som sagt en boxning klass, men det kan fortfarande göra ett nummer på din kropp och det är alltid bättre att vara säker än ledsen. Den dubbla benlyft är något av en beskattning övning så arbeta upp en svett och lättnader i den kommer att minska belastningen på dina muskler och kropp.
  • Den dubbla benlyft. Denna övning fokuserar på buken. Ställ din matta ner och lade sig på golvet, platt på rygg, uträtning hela kroppen och placera armarna åt sidan. Prop båda knäna upp som du just gjort ett berg och slappna. Dra knäna i bröstet och sedan långsamt utöka dem så att de pekar på taket (din kropp ser ut som bokstaven "L"). Håll dem på det sättet. Sedan ta med din axlar, nacke och huvud upp och placera händerna bakom huvudet med armbågarna öppna och breda. Nu till bra grejer. Sakta sänka dina ben, bara några inches, och hålla den positionen. Du ska börja känna din kärna åtstramning. Andas ut medan du lyfter dem upp (reformera "L"). Upprepa sänkning rörelse, blir lägre varje gång och använder dina magmuskler, inte armarna eller ryggen för att lyfta dem upp igen. Kom ihåg att längre du kommer, ju längre du måste hålla positionen, se till att dina armar bo på baksidan av huvudet och axlarna får inte röra vid golvet.


Även om centrala målet Pilates med en fusion av kropp och själ kan låta lite för skrämmande, vara säker på att motion kan och kommer att göra underverk för din kropp, först och främst. Den dubbla benlyft motion är relativt ganska lätt att göra, så med lite övning ska du kunna utföra det effektivt.