E2h

Hur man gör en gelatin juice snabbt

Ett bra sätt att skydda din endokrina systemet från sjukdom eller sjukdom är att ägna stor uppmärksamhet åt de körtlar som är ansvariga för att producera hormoner och andra sekret som färdas genom blodet och hela dina inre organ. Även medicinska förfaranden är fortfarande det mest effektiva, kan en gelatin juice snabbt bidra till att föryngring och stärka ditt blod, vävnader och organ. Följ bara dessa steg för att börja:

Hur man gör en gelatin juice snabbt. Konsultera en läkare.
Hur man gör en gelatin juice snabbt. Konsultera en läkare.

  • Konsultera en läkare. Resultaten av en snabb kan variera från person till person. För att se om du är kompatibla, besök din närmaste klinik för att få lämplig medicinsk rådgivning. På grund av de risker som står på spel, gärna åtgärda eventuella problem eller frågor till proffs. De är den bästa källan för eventuella frågor om din hälsa och välbefinnande.
  • Förbered ingredienserna. För gelatin juice snabbt, behöver du en låda med pulveriserad gelatin och kelp, ett par grönsaker som du väljer och råsaftcentrifugen.
  • Använd din makt juicepress. Börja med concocting saften för snabbt. För att göra detta, börja juice dina grönsaker tills du har cirka 10 gram färsk juice. En rekommenderad grönsak skulle vara morot. Morötter innehåller många näringsämnen som svarar positivt på kroppens naturliga processer. Dessutom är de stora källor till fiber och antioxidanter som är kända för att rengöra alla igensatta system. När du har lyckats, satt saften reserverats för tiden.
  • Kombinera vätskor. Hetta upp en tredjedel av en kopp vatten innan lägger en sked pulver gelatin och en fjärdedel av en tesked kelp pulver. Nu, blanda i saften du avsätta tidigare innan du häller allt i en kanna för kylning. Innan du gör det, se till att ge det en smak bara för att se om konsistensen är upp till nivå med dina önskemål. Kom ihåg att blanda saften ordentligt så slutprodukten inte späds eller koncentreras. Låt det kyla för en dag eller två.
  • Börja din fasta. När saften har svalnat tillräckligt, är du redo att börja din snabbt. Innan något, se till att markera slutet på din fasta i en kalender. Du ska bara följa kosten för högst 10 dagar. Se till att du har tillräckligt med gelatin saft att dricka tre gånger om dagen (morgon, eftermiddag och kväll) genom tillräckligt för din utsedda tid av konsumtion. Känn dig fri att använda din makt juicepress för att hjälpa dig att kontrollera din mat cravings genom pressning olika frukter och grönsaker. Lägg inte gelatin eller kelp pulver.
  • Brytandet av fastan. När du har nått slutet av din fasta, se till att konsumera frukt och grönsaker för en dag eller två innan du återvänder till din kosthållning. Genom att låta kroppen att absorbera alla näringsämnen och mineraler från den snabba, du låter gelatinet juice snabbt träda i kraft. Börja inte och bryta fastan så ofta. Detta kan innebära hot mot kroppens hälsa och välbefinnande. Beakta riskerna med ständig fasta med dietist eller hälsa expert innan du fortsätter.


Medan flytande fastar kommer en egen uppsättning av fördelar

Medan flytande fastar kommer en egen uppsättning av fördelar, kan de inte vara avsedda för alla. Läsa upp på din avsedda snabbt kan hjälpa dig att avgöra om det är bra för dig. Tänk på att en låg kalori snabbt kan resultera i yrsel, migrän och svaghet om du fortsätter att göra intensiva och utmattande rutiner. Även fastar är kända för att minska kroppsvikten, bör det vara aldrig en anledning till fasta. Slutligen, kom ihåg att vara positiv och optimistisk!