E2h

Hur man gör en hemmagjord första hjälpen kit

En förbandslåda är en av de viktigaste saker varje hushåll bör ha. Samtidigt med en medicinskåp i badrummet är bra, bör varje familj har fortfarande en välfylld förbandslåda att de kan få under evenemang som camping eller små spel ligan och även lagra i bilen.

Har du aktiva barn som springer runt

Har du aktiva barn som springer runt? Eller planerar du en out-of-town familjesemester snart? Om så är fallet, sedan läsa på och lära sig att göra din egen första hjälpen kit som kommer att hålla dig och din familj.

  • Hitta en låda. Det första du behöver göra är att hitta en låda som är stor och robust nog att rymma alla de medicinska förnödenheter som du kommer att lägga in. Det finns rutor som redan kommer med delade fack som du kan använda så att organisera dina leveranser kommer att bli lätt. Också överväga en låda som kommer med ett lock, lås och handtag så att det blir mer praktiskt att bogsera runt.
  • Förbered leveranser. Nu när du har hittat en låda som du kan använda, är det dags att förbereda alla medicinska förnödenheter som du behöver i nödsituationer. Tänk på att ha en första hjälpen-kit inte bara kommer att vara användbart under mindre skador men också administrera omedelbara åtgärder under allvarliga fall så det är bäst att fylla din kit med nödvändigt material. Samla antibakteriella våtservetter och grädde, gnugga alkohol, hydrokortison salva, väteperoxid och Betadine antiseptiska som kommer att behandla hudskador eller repor. Också förbereda medicin tabletter för huvudvärk, feber, influensa, hosta och förkylning. Inkludera antiinflammatoriska tabletter som acetylsalicylsyra, anti-allergi tabletter och smärtstillande samt. Därefter ordnar tops, bandage, gasbindor, medicinska band, handskar, en liten par medicinska saxar, säkerhetsnålar, filtar utrymme, varm / kall paket pack, HLR mask, ögondroppar och en ficklampa som kan komma väl till pass under nödsituationer . Om någon i familjen tar mediciner, packa några i satsen också.
  • Skriv viktig information. När du har alla de medicinska förnödenheter, skriva ut första hjälpen instruktioner om hur du återuppliva, stoppa blödning, hjälpa en medvetslös person och viktigast av allt, hur ringa efter hjälp. Du kan också skriva ut andra nödnummer att ringa vid 911.
  • Packa din utrustning. Packa allt i rutan fint. Om din box inte har fack kan du använda lite kärl istället. Pack enligt kategori. Till exempel lägga alla medicin tabletter inuti en behållare och alla sårförbandsmaterial i en annan. Märk dem ordentligt så att du inte förväxlas senare. Håll alla utskrifter prydligt vikta. Ordna allt i ordning och se till att du fortfarande kan stänga rutan när allt har packats. Du kan nu spara det på en sval, torr plats som måste vara lätt att hitta och nå samtidigt.


Och där har du det

Hur man gör en hemmagjord första hjälpen kit. Förbered leveranser.
Hur man gör en hemmagjord första hjälpen kit. Förbered leveranser.

Och där har du det, din egen förbandslåda. Gör en lagra i bilen eller ens på kontoret. Kom ihåg att, precis som allt annat i världen, när det oväntade händer det skadar aldrig att vara förberedd.