E2h

Hur man gör en hjälte twist yogaställning

Fler och fler människor att delta i yoga övning som ett sätt att hålla deras kroppar passform och flexibel, samt ett sätt att slappna av och meditera. Oavsett ditt syfte för att bedriva yoga är att finna lite lugn i ditt hektiska schema, eller som ett sätt att förbättra din hälsa, en av de grundläggande innebär att du bör veta hur man gör är hjälten twist yogaställning. Här är hur.

  • Grundläggande inställning. Först av allt bör du vara på knä i en knästående. Se till att smalbenen bildar en rak bakåt linje, och se till att dina fötter har drivit inåt. Det innebär att dina tår bör böjt mot din kropp, och resten av fötterna bör lyftas i luften. Detta är den grundläggande startposition. Ta ett block och sedan placera den i mellan benen. Detta är det block som gör att du kan hålla balansen när du flyttar tillbaka under de senare delarna av denna yogaställning. Se till att du pressa blocket mellan benen, när du känner att du håller på att förlora balansen. I huvudsak blocket kommer att agera för att förena benen.
  • Expandera. Nu när du är i den grundläggande läge är nästa steg att expandera din kropp från höfterna till nacken. Du kommer att kunna göra detta genom att försöka kran din kropp uppåt med huvudet som guide. Tänk på att du inte stå upp på denna punkt, men du bör bara försöka slappna av ryggen och ryggraden, så att du kan stå högt. Se till att alla kotorna är avslappnad, så att du kommer att kunna göra twist senare.
  • Back läge. När du har dekomprimeras din ryggrad, är nästa steg att utföra själva twist. För att utföra twist, bör det finnas två block som har placerats precis bredvid foten. Långsamt och försiktigt pressa axlarna bakåt och placera händerna stadigt på toppen av blocken på sidorna av fötterna. När du är förankrade med hjälp av armarna, är nästa steg att vrida tillbaka, se till att din ryggrad böjer bakåt med resten av kroppen.
  • Sänkning. Fortsätt sänka din kropp så mycket du kan. Under de första gångerna som du kör pose, kan du finna dig inte till fullo böja kroppen. Helt enkelt behålla denna position så länge du kan, och försöka utöva den när det är möjligt. Snart ska du kunna ta bort blocken och håller bara på golvet, vilket resulterar i en mycket snäv twist.
  • Lyft. När du är klar sänkning, kan du återgå till din ursprungliga position genom att placera en hand på höfterna till ställe dig själv och sedan böja tillbaka för att lyfta kroppen till den ursprungliga knästående ställning.


Hur man gör en hjälte twist yogaställning. Grundläggande inställning.
Hur man gör en hjälte twist yogaställning. Grundläggande inställning.

Med dessa steg utför hjälten twist yoga pose är lätt. Se till att du alltid göra detta på en yogamatta och se till att du använder de tre begärda blocken först, så att du kommer att kunna behålla din balans och stabilitet i hela pose.