E2h

Hur man gör en kolon rengöra

Mat idag orsakar kolon sjukdomar och leversjukdomar

Mat idag orsakar kolon sjukdomar och leversjukdomar. I processen för matsmältningen, är massor av toxiner och andra avfallsprodukter släpps. Beroende på hälsan hos en person matsmältningssystem, kan gifter pågå allt från några timmar till några veckor i kroppen. Dessa gifter täppa ditt system, vilket med tiden kommer att absorberas av blodet. Ju mer gifter stapla upp, desto mer härdade avföring blir. Det är där kolon sjukdomar startar. Det bästa sättet för dig att hjälpa din kolon och matsmältningssystemet är att genomgå en kolon rengöra, tillsammans med förändringar i kost och livsstil. Såhär:

Hur man gör en kolon rengöra. Stopp.
Hur man gör en kolon rengöra. Stopp.

1. Stopp. Eftersom kroppen tar i gifter från ohälsosamma livsmedel, är det första steget i att utföra ett kolon rengöra för att filtrera och sålla bort livsmedel som innehåller cancerframkallande ämnen och andra kemikalier som kan förvandlas till gifter. Kontrollera etiketterna på de förpackade livsmedel som du förbrukar och se till att ingredienserna är helt naturliga och att inga konserveringsmedel används på produkterna. Processer såsom sterilisering, matlagning i saltlake, eller pastörisering kommer att bevara mat utan användning av kemikalier. Välj livsmedel som finns bevarade genom dessa metoder, i stället.

2. Ersätt. När du har tagit bort ohälsosamma livsmedel, måste du skapa en kost baserad på naturliga råvaror som ekologiska frukter och grönsaker. Dessa produkter är packade med en mängd olika näringsämnen och vitaminer, som alla är viktiga i ett kolon rengöra fas. Ekologiska produkter är också de bästa källorna för fiber, vilket är det enda som bäst främjar matsmältningen i vårt system och hjälper till att rengöra tjocktarmen.

3. Drick upp. För att få fart på processen kolon rensningen, skapar en renande drink. Du behöver 2 matskedar marken psyllium pulver, och 1 msk bentonitlera. Lägg dessa i ett glas och häll vatten. Blanda soppa och dryck så fort du kan. Psyllium är en mycket fibrös substans som kommer att skrubba tjocktarmen av avfall och toxin rester. Den genomsnittliga mänskliga kroppen har så mycket som åtta måltider i stora kolon. Psyllium kan eliminera osmält och oanvänt avfall i kroppen. Bentonitlera, å andra sidan, tar bort olika toxiska material såsom pesticider och parasiter. Denna blandning kommer att ta lite tid att vänja sig, men det är det bästa sättet att spola alla gifter ur kroppen.

Mat idag orsakar kolon sjukdomar och leversjukdomar. Ersätt.
Mat idag orsakar kolon sjukdomar och leversjukdomar. Ersätt.

4. Vatten. Under kolon rensningen, måste du dricka minst 12 glas vatten. Detta kommer inte bara återfukta dig men kommer också stöd i matsmältningen avgiftning. Vatten är det universella lösningsmedlet, och hjälper till att uppdatera och minska toxiciteten nivån i blodet. Vissa personer använder även spolar salt vatten för att mjuka tjocktarmen och ta bort avfallet. Detta görs genom att ta in en liter ljummet vatten med utspädda havssalt. Den blandningen fungerar som en oral lavemang som kommer att skapa tryck i magen och orsakar avfall bygga upp för att få bort.

5. Kosttillskott och motion. Bortsett från psyllium, kan du inkludera även andra avgiftande livsmedel i din kost, såsom vitlök, äpple pektin, kli, fullkorn och spannmål. Du kan också starta programmet befälhavaren rensningen med fasta för att fasa ut osmält avfall i kroppen. Följ upp detta med övningar såsom yoga som stimulerar den naturliga frisättning av enzymer i kroppen som underlättar kolon rensningen.

Dessa är enkla sätt att du kan följa för att hålla din kolon i schack.