E2h

Hur man gör en medicinsk örtolja

Växtbaserade oljor är tillverkade av organiska växter och örter

Växtbaserade oljor är tillverkade av organiska växter och örter. Dessa är ofta för helande syften. Människor som gör dessa helande oljor säga att det är mycket fördelaktigt för att bota sår och behandling av andra hud-relaterade problem.

Om du är intresserad av att göra din egen helande olja, kan du följa stegen som anges nedan.

Här är de steg om hur man gör en medicinsk örtolja:

Hur man gör en medicinsk örtolja. Välj den anläggning som du ska använda.
Hur man gör en medicinsk örtolja. Välj den anläggning som du ska använda.

Välj den anläggning som du ska använda. Du måste veta vilken anläggning du använder för att göra ditt medicinska örtolja. Du behöver också veta var du hittar anläggningen. Konsultera någon som vet om anläggningen för att hitta den lättare.

Få tag på anläggningen. När du vet var du kan få anläggningen för läkemedlet örtolja, få det och påbörja processen med att göra helande olja.

Låt växten torka. Det första steget vid framställning av läkemedlet örtolja är att låta växten torka. Detta för att förhindra mögel bildas i helande oljan.

Finhacka eller hacka växten. När anläggningen redan är torrt, måste du hacka den eller finhacka den i bitar. Detta steg görs för att öka ytan av ditt material för infusion. Detta steg kan hoppas över, men hackning eller malning anläggningen kan faktiskt göra den resulterande oljan starkare.

Växtbaserade oljor är tillverkade av organiska växter och örter. Få tag på anläggningen.
Växtbaserade oljor är tillverkade av organiska växter och örter. Få tag på anläggningen.

Sätt anläggningen i en flaska behållare. Packa flaskan behållaren med anläggningen. Packa flaskan ordentligt men försiktigt. Var noga med att inte spilla anläggningen.

Sätt olivolja i flaskan behållaren. Nästa sak som du behöver göra är att fylla flaskan behållare med olivolja. Häll tills du når kanten av flaskan behållaren. Tätt stänga locket på flaskan behållaren och sätta en etikett på kroppen av flaskan. Detaljer bör innehålla ingredienser och datum när den medicinska örtolja gjordes.

Placera flaskan behållaren på en mörk plats. Förvara flaskan behållare som innehåller ingredienser av helande olja i en mörk plats. Förvara den i 6 veckor. Anläggningen kan reagera med olivolja. Detta kan orsaka bubblor att komma upp och sippra genom locket på flaskan behållaren. Oroa dig inte detta är en normal reaktion för de blandade ämnen. Kontrollera oljenivån i flaskan behållaren varje gång på ett tag. Re-add olja tills nivån når kanten igen.

Sila oljan. När sex veckor lagring sker, öppna flaskan behållaren och häll den i en sil. Detta kommer att separera växten från oljan.

Sätt spända olja i sina behållare. Efter ansträngande, kan du hälla nu helande olja i mindre förpackningar för enklare användning.

Gör din egen medicinsk örtolja ger en försäkran om att de använda växterna är allt färskt och effektiva. Se till att du skördade växten själv, eller om du har sett det som skördas. Bekanta dig med kunskap att göra en helande olja så att du inte behöver köpa nästa gång du behöver använda den.