E2h

Hur man gör en naturlig behandling för psoriasis utbrytning

Psoriasis kan vara en förödande hudsjukdom

Psoriasis kan vara en förödande hudsjukdom. Personer med detta tillstånd har röda fjällande fläckar på huden som är inflammerad och torr. Trots dagens teknik finns det ingen bestämd orsak och botemedel mot psoriasis. Detta är anledningen till att det sker som en utbrytning. Men det finns sätt för dig att hjälpa undvika det, och under finnar dessa naturliga metoder kan hjälpa att göra dem lite lättare för dig.

Fiskolja. Slather fiskolja på psoriasis lapp för att lindra symtomen. Studier säger att applicera fiskolja bidrar till läkning. Lokal applicering kan vara obekvämt, men denna metod visar bättre resultat än stora mängder oralt intag av fiskolja.

Vinäger. Kombinera en kopp äppelcidervinäger och en liter vatten i en behållare. Blöt en liten handduk i lösningen och tillämpa den på huden. Detta skulle hjälpa befria dig från klåda.

Hur man gör en naturlig behandling för psoriasis utbrytning. Fiskolja.
Hur man gör en naturlig behandling för psoriasis utbrytning. Fiskolja.

Aloe. Det mest naturliga sättet att uppleva hud-lugnande egenskaper aloe är genom anläggningen. Du kan ha en planterade i din trädgård eller bara köpa en kruka Aloeplantan. Helt enkelt klippa öppna ett löv, och gelén kan appliceras topiskt för att rensa psoriasisplack.

Olivolja. Blanda två teskedar olivolja i ett glas mjölk och rör om. Lägg till denna hopkok till badvattnet att tämja ner psoriasis utbrott. För att ta bort döda hudceller från hårbotten, kan du också använda varm olivolja. Massera några varma olivolja på din hårbotten. Efter detta kan du schamponera håret och skölj med vatten.

Bakpulver. För att befria dig från klåda kan du använda bakpulver. Lägg i en och en halv kopp bakpulver till tre liter vatten och rör om. Blöt en liten handduk i lösningen och tillämpa den på de kliande delar av huden.

Psoriasis kan vara en förödande hudsjukdom. Vinäger.
Psoriasis kan vara en förödande hudsjukdom. Vinäger.

Te. Om du funderar på att ta itu med psoriasis internt finns denna naturliga te behandling för det. I en liten bunke, försiktigt blanda följande:

  • 12 matskedar kardborre rot
  • 6 matskedar sassafras rot bark
  • 6 matskedar maskros rot
  • 3 msk Oregon druva rot
  • 3 msk torkad ringblomma
  • 3 msk Echinacea
  • 3 msk nässlor blad
  • 3 msk Cleavers ört

Överför blandningen till en ren och torr behållare

Överför blandningen till en ren och torr behållare. För områden över 90 grader Fahrenheit temperatur, skulle detta håller sig fräscha i ungefär två månader. Om din plats är 90 grader och under, skulle denna lösning vara bra för ca tre månader. Se bara till att det förvaras på en sval och torr plats. Låt en tesked av denna blandning sitta i 8 dl kokande vatten i ungefär en kvart. Sila och njut. Du kan lägga till honung och / eller kanel. Du kan ha det när du vaknar och innan du går till sängs. Om ditt ärende är extrem, kan du ha detta te 3-4 gånger dagligen.

Det har varit känt att psoriasis är inte smittsam, även om det säkert ser ut som det är. Det finns en genetisk faktor involverad i att ha detta tillstånd och din livsstil kan också bidra till denna försvårande hudåkomma. Naturläkemedel kan hjälpa dig att hantera psoriasis, och dessa kan också vara relativt billig jämfört med medicinska lösningar.