E2h

Hur man gör en parasit rengöra utan droger

Tecknen, symtom och din läkare bekräftade alla att du lider av intestinal parasit. Du blir tillsagda att göra en parasit rengöra. Detta är rengöring din kropp att helt bli av med parasiter och framtida parasiter. Det finns läkemedel som finns för detta ändamål, men de naturliga alternativen är bättre. Inte undra många i ca 85% människor som lider av parasiter i hela världen överväga att göra med parasiter utan att använda droger.

Parasit rensning kit

Tack vare den ökande oron att bli av inälvsparasiter. Det finns nu hundratals parasiter rensningen kit på marknaden. Helt enkelt ta satsen enligt instruktionerna från tillverkaren och du kommer att känna okej snart.

Hur man gör en parasit rengöra utan droger. Leta efter godkännande.
Hur man gör en parasit rengöra utan droger. Leta efter godkännande.

Men många av dessa kit ridning bara den nuvarande trenden. Var mycket försiktig när du väljer ett kit. Gör basera inte ditt val på hur snabbt dina parasiter förväntas elimineras från kroppen. Välj den säkraste men mest effektiva av alla kit parasit rensning. Nedan finns tips och guider vid val kit:

  • Leta efter godkännande. Kontrollera om produkten är godkänd av Food and Drug Administration eller motsvarande institution i ditt område. Fråga också vad det innebär om en produkt FDA-godkända. Vissa godkända produkter inte nödvändigtvis betyda att de är säkra. Det innebär också deras ingredienser accepteras men inte riktigt hur dessa ingredienser kombinerades och bearbetas.
  • Söka hjälp från din läkare eller alternativt läkare. De vet bättre än dig så litar de professionell rådgivning.
  • Granska satsen innan du ger det ett försök. En pengarna-tillbaka-garanti garanterar inte framgång. Detta kan vara ett system för att övertyga dig att köpa en produkt. Bättre lära sig hur produkten faktiskt fungerar i verkliga livet scenario. Läs forum och recensioner om produkten innan du köper den.

Prova en gör-det-själv parasiterna rena om du vill ha ett säkrare sätt. Men detta kommer att kräva en hel del tid att göra din forskning, att välja rätt ingredienser och förbereda allt.

DIY parasit rengöra

Här är några DIY naturliga parasit rengöra örter:

  • Ingefära plus vitlök. Både ingefära och vitlök har naturliga egenskaper som effektivt dödar parasiter i tjocktarmen. De har också speciella rengörande mekanismen hjälp för att förstöra parasiter ägg. Du kan ta dessa två örter som te eller äta dem råa.
  • Kryddnejlika, malört och svart valnöt skrov. Detta är en populär kombination som en DIY parasit rengöra. De svart valnöt skrov har antiparasitära och anti-svamp egenskaper som kan utvisa parasiter och maskar från kroppen. Malört fungerar som svart valnöt skrov med sina parasitiska dödande egenskaper. Kryddnejlika kan döda parasit ägg.


När du använder dessa örter

När du använder dessa örter, vara extra försiktig när man väljer. Skroven kan behålla sina medicinska egenskaper om de har skördats gröna och sedan avklingat till svartna. När du väljer malört, välj artemesia art. Färska klyftor är bäst. Slipa dessa för att få medicinska egenskaper.

Parasit rengöra kan pågå från tre veckor upp till tre månader

När du använder dessa örter. Söka hjälp från din läkare eller alternativt läkare.
När du använder dessa örter. Söka hjälp från din läkare eller alternativt läkare.

Parasit rengöra kan pågå från tre veckor upp till tre månader. Håll din omgivning ren, ofta tvätta händerna och undvika att äta råa och fermenterade livsmedel under rensningen perioden. Drick filtrerat eller kokt vatten medan i rensningen perioden.

Kom ihåg att om en person i huset är smittad, är det mycket möjligt att alla också är smittad. Familjemedlemmar och husdjur bor i huset bör överväga parasit rensning också.