E2h

Hur man gör en plan hantel press

Få muskelmassa runt centrum och yttersta områdena i bröstet kan åtgärdas genom bröst övningar. Målområden såsom bröst regioner bröstet kan stärkas genom att trycka träning med hjälp av hantlar. Enligt många hälsoexperter, användning av hantlar ger större elasticitet som kommer att resultera i en starkare och fastare målområde. Till skillnad från konventionella hantel ger pressen för mer balans och kontraktion under träningen. Tänk på platta hantel press som ett alternativ till din vanliga träning rutin genom att följa stegen nedan:

  • Förbered den nödvändiga utrustningen. En bänkpress där du kan luta att göra din rutin och hantlar behövs för den här övningen. När du besöker din lokala gym eller hälsoklubb, se till att be om professionell rådgivning angående ditt intresse i en hantel press för att undvika eventuella villkor och säkerhetsrisker som kan hindra dig från att få önskade resultat. När du är osäker är det alltid viktigt att be någon professionell hjälp och råd.
  • Observera rätt bänk hållning. Din första hållning bör iakttas under hela övningen. Det är viktigt att det underhålls på grund av hälso-och säkerhetsrisker kan medföra om den inte följs eller genomförs. Börja med liggande på bänkpress med båda fötterna plant mot golvet. Ta del av din nacke, axlar, hamstrings och ryggen medan du gör det och se till att de bekvämt läggs platt på bänkpress.
  • Komma igång. För nybörjare, kan du be en vän om hjälp tills du blir van vid övningen på egen hand. När du är redo att gå vidare med resten av träningen, be en vän att lämna dig hantlarna en i taget. Säkra hantlarna med genom att placera armarna i linje med den översta delen av bröstet. Observera att armbågarna ska vara under hantlarna och inte ovanför eller bredvid dem.
  • Genom att trycka på hantlarna. Använd armbågarna för att börja trycka hantlarna tills båda armarna är utsträckta. Vikterna ska pressas i en inåt rörelse och inte i en rak-liknande sätt. Om du vill känna sammandragning av bröstet, utöva kraft på dina muskler genom att komprimera dem så snart som hantlarna har nått en sin högsta punkt. Så mycket som möjligt, låta dina muskler att slappna av och andas när dina hantlar är på sin högsta punkt för att hindra dem från stam eller bränna.
  • Sänka hantlarna. Sakta föra dina hantlar ner med yttersta omsorg och kontroll. Kom ihåg att hålla båda armarna stabilt liksom din nacke, axlar och rygg för att undvika muskel-stam. Så snart du har fört hantlarna tillbaka till utgångsläget, har du lyckats bara i ditt första repetition. Minst fyra uppsättningar sex repetitioner föreslås för nybörjare.


Hur man gör en plan hantel press. Förbered den nödvändiga utrustningen.
Hur man gör en plan hantel press. Förbered den nödvändiga utrustningen.

Hantel pressar kan bli farlig för hälsa och säkerhet inte minimeras eller beaktas. Innan du börjar din rutin, är det alltid till stor hjälp för att be en vän att hjälpa och övervaka din träning för att undvika möjligheten att skada särskilt under lyftning och sänkning av hantlar. Besök på en professionell kan hjälpa dig att bortse från någon träning risker och osäkerhet.