E2h

Hur man gör en snabb och hälsosam middag Griskotlett

Fläsk är en av de vanligast ätit kött

Fläsk är en av de vanligast ätit kött. Du kan göra en massa olika recept med griskött. Det är mycket mångsidig. Det kan kokas med soppa, sås eller det kan vara stekt eller grillad. Men det har också en hel del fett. Det finns uppfödare som föder upp grisar med ekologiska livsmedel för att göra fettet tunnare och friskare. Ta alltid bort fläsket eftersom inte bara kommer den att lägga pounds på kroppen, men det kan också göra din stiga blodtryck.

Här är en snabb och enkel grillad fläskkotlett recept som du kan göra hemma. Grillning fläsk är frisk eftersom du inte behöver använda matolja längre. Perfekt denna enkla och hälsosamma middagsmeny. Här är hur.

Hur man gör en snabb och hälsosam middag griskotlett. Ta ut fläskkött från frysen och tina.
Hur man gör en snabb och hälsosam middag griskotlett. Ta ut fläskkött från frysen och tina.

  • Ta ut fläskkött från frysen och tina. I väntan på fläsk att tina, förbereda en marinad. Kombinera sojasås, peppar och salt, en nypa socker, vinäger och vitlök. Ställ åt sidan.
  • Koka pork chops tills mjuk och anbud. Avlägsna fett eftersom fettet innehåller en mycket hög nivå av kolesterol som inte är bra för hjärtat och blodtryck. Du skulle inte vilja äta en mycket fet fläskkotlett bara ha högt blodtryck efteråt.
  • Efter fläsk kokas, lägga den i marinaden i minst 30 minuter. Förbered din grill och sätta kol och börja göra eld genom att hälla en liten mängd fotogen. Vänta tills elden dör och lukten av fotogen försvinner och endast glöd av träkol kvar.
  • När fläskkött har marineras ett tag, satte den på grillen. Pensla varje sida med marinaden medan du vrider den över varje sida. Grillning förlorar också det fett som finns i kött. Du kommer att märka att fettet kommer att droppa på träkol.
  • Vänd köttet med några minuter för att se till att varje sida kokas jämnt.
  • När fläsk är mörkbrun på varje sida, kontrollera insidan av Griskotlett för blod genom skärning i köttet. Om insidan är kokta också, lägg den i en tallrik med silkespapper rinna ut överflödig olja och fett. Upprepa proceduren med de andra delarna av fläskkotlett. Fyll på kol om det inte finns mycket glöd för de andra bitarna.
  • Du kan garnera Griskotlett med persilja på toppen. Servera med potatismos eller kokt ris.


När du grillar fläsk eller någon form av kött

När du grillar fläsk eller någon form av kött, är det viktigt att komma ihåg att inte bränna köttet eftersom studier visar att brända grillat kött innehåller cancerframkallande ämnen som orsakar cancer. Om du inte kan hindra kött från förbränning, antingen på grund insidan fortfarande är rå eller branden är för stark, ta bort brända köttet innan du äter. Om du kommer steka Griskotlett, ta bort fett och använd sunt matolja, liksom raps, majs eller olivolja och dränera överflödigt fett och olja med silkespapper före servering.