E2h

Hur man gör en tå beröring

Touching tårna är ett av de bästa sätten att börja en daglig rutin av övningar samt ett bra sätt att börja ett träningsprogram. Det är den första formen av gymnastik du lär dig i grundskolan. Det kan också vara en bra måttstock för att visa dig hur effektiv din träning eller träning program är för dig. En "Toe Touch" eller "Toe toucher" är handlingen att nå båda händerna mot tårna medan du böjer i midjan. Det är ett utmärkt och viktigt sätt att börja stretching dina stora muskelgrupper för att bygga upp till mer ansträngande aerob träning.

I en stående, upprätt position med händerna i midjan, (Endast ett fåtal kvadratmeter utrymme är nödvändig.) Börja med att föra armarna upp långsamt, vilket gör en stor cirkel med armarna för att sträcka på axeln muskler och lossa lederna. Ta armarna rakt upp tills händerna vidrör med båda handflatorna vända framåt. Sträck på himlen samtidigt antingen lämna hälarna på golvet eller går vidare till ditt tips tårna att sträcka vadmusklerna om du är bekväm. Ta med dina händer sakta ner till midjan och böj först långsamt i midjan, glider händerna ner benen mot tårna med knäna böjda mycket svagt.

Om du känner några kraftiga smärtor i ryggen

Om du känner några kraftiga smärtor i ryggen, återgå långsamt till upprätt läge. Fortsätt bara om du kan böja säkert utan att skada dig själv. Nå mot tårna i detta läge sträcker alla muskler i axlar och rygg. Hålla benen bara lätt böjda sträcker hamstrings (ryggmusklerna av låret) och vadmusklerna (lårets muskler i underbenet). Vissa människor är helt enkelt mer flexibla än andra och utan problem kan nå sina tår, med benen raka och ens röra golvet. Andra av oss kommer att stretching flesta av musklerna i vår kropp bara för att röra våra strumpor eller ovanpå våra fötter.

Målet är att sträcka helt och genom sträckning regelbundet

Hur man gör en tå beröring. Om du känner några kraftiga smärtor i ryggen.
Hur man gör en tå beröring. Om du känner några kraftiga smärtor i ryggen.

Målet är att sträcka helt och genom att sträcka regelbundet, kanske bli mer smidig. Fortsätt sträckning mot tårna med benen böjda, slappna av och sedan försiktigt stoppa in hakan mot bröstet. Detta kommer återigen sträcka de bakre benmusklerna. Nu, böj knäna något mer samtidigt nå närmare tårna och sedan försiktigt räta ut benen. Nyckeln är försiktigt så att känna dragning och sträckning utan att skada muskler eller leder. Lägg rörelse till övningen genom att upprepa i en takt som passar dig. Nå till himlen med stora cirkelrörelser, sedan nå till tårna, först långsamt och öka hastigheten. Räkna: "1" trycker tårna, "2", räta ut och röra midjan, "3", når till himlen, "4", trycker midjan.