E2h

Hur man gör ett grötomslag

Ett grötomslag är en gammaldags avhjälpa som används för att dra ut infektioner och påskynda läkning. Lika effektivt idag arbetar ett grötomslag genom att öka blodflödet, avkopplande muskler och lugnande inflammerad vävnad. En grötomslag kan hjälpa till med ledsmärta, inflammation, bölder och bölder, stukningar, solbränna, och en rad andra villkor. Här är hur man gör en grötomslag:

1

Hur man gör ett grötomslag. 2. gör ett grötomslag av torkade örter.
Hur man gör ett grötomslag. 2. gör ett grötomslag av torkade örter.

1. Välj örter. En grötomslag kan göras med torkade eller färska örter. Varje typ av ört har särskilda helande egenskaper, välj en som passar ditt tillstånd, så att det kommer att vara effektiva. Vanliga grötomslag örter är: maskros för hudåkommor såsom utslag, akne, eksem eller torr hud, bockhornsklöver eller linfrön för inflammation, kol och lobelia kombineras för att behandla insektsbett, stick bi, eller sår, senap för spända muskler, inflammation och svullnad, lök för kokar och sår

2. Gör ett grötomslag av torkade örter. Använd en mortel för att jorda torkade örter till ett pulver. Tillsätt sedan tillräckligt varmt vatten för att bilda en tjock pasta. Mängden vatten och örter det tar beror på storleken på det drabbade området, liksom absorptionen av vatten in i specifika ört som används.

3

3. Gör ett grötomslag av färska örter. Om du har färska örter som inte har torkats, inte försöka krossa dem till ett pulver. Istället kombinera en halv kopp av hela örter (ca 2 gram) med 1 kopp vatten i en liten kastrull. Sjud i 2 minuter. Blandningen bör bli mycket tjock. Försök inte att tömma vätska från örten blandningen, även om vissa vatten kan vara kvar i pannan när du tar bort grötomslag.

4

4. Förbered grötomslag för applicering på huden. På en plan yta, placera en ren bit linne, tunt, gasväv, eller vit bomull plåt som är tillräckligt stor för det drabbade området av kroppen. Bred ut ört blandningen på duken.

5

3. gör ett grötomslag av färska örter. 4. förbered grötomslag för applicering på huden.
3. gör ett grötomslag av färska örter. 4. förbered grötomslag för applicering på huden.

5. Applicera på huden. Rengöra det drabbade området med väteperoxid. Placera sedan grötomslag i tyget över huden. Vira en handduk runt området och stift ihop för att hålla grötomslag på plats. Kataplasmer arbetar eftersom huden kan absorbera de medicinska fördelarna med örter inom en mycket kort tid. Med hjälp av en flaska med varmt vatten för att hålla ett grötomslag varm kan göra den mer effektiv.

6. Låt den göra sitt arbete. Den växtbaserade grötomslag bör hållas på huden någonstans från 1 till 24 timmar. Eftersom smärtan avtar, kan du ta bort grötomslag. Applicera ett nytt grötomslag som behövs.

Kataplasmer är en helt naturlig botemedel för många olika förhållanden. De kan göras hemma, men du bör noga undersöka de örter innan beslut fattas om en.