E2h

Hur man gör ett knä tryck upp

Motion har länge varit i fokus för god hälsa, men inte alla är lämpade för standardformulär. Med så många stilar att välja mellan kan du koncentrera dig på muskeltonus, kropp ton och form, viktminskning och bättre hälsa.

Från styrketräning för att driva viktminskning ups är en vanlig rörelse. Även yoga har sin egen form av armhävningar. För män har detta varit ett sätt att bygga arm muskler samtidigt konkurrera med varandra på ett bra karaktär sätt. Men för kvinnor armhävningar har varit en av de svåraste och mest värdelösa motion bildar krävs.

Det är därför vi har ändrat push upp från standard till mer bekväm och användbar form av ett knä driva upp. Även om det är lättare att göra det bygger muskler och styrka på samma sätt som en vanlig driva upp. Det är mindre risk för skada för någon med en ryggskada och bygger arm muskler i armar som inte har muskler till att börja med.

Hur man gör ett knä tryck upp. Först få på dina händer och knän i doggie läge.
Hur man gör ett knä tryck upp. Först få på dina händer och knän i doggie läge.

Knä armhävningar är bra för arm och bröst muskelstyrka, ger en bra buken byggare medan prestanda förbättras. Detta har varit känt som ett sätt för kvinnor att göra armhävningar i det förflutna, men i dag är det en acceptabel form för män i återhämtning från skador och kvinnor återhämtar sig från viktminskning genom kosten bara.

Med rätt position för ett knä driva upp är viktigt. Du använder armarna för att sänka och höja din kropp. Medan dina knän är på marken och ryggen är rak kommer du att arbeta i set. Varje tryck upp är en upptakt till nästa tryck upp, så desto bättre position effektivare ditt träningsprogram kommer att bli.

Först Få på dina händer och knän i doggie läge

Först Få på dina händer och knän i doggie läge. Knäna ska vara bekvämt även med höfterna. Placera händerna lite ut från dina axlar, palm ner, fingrar lite isär, och platta till marken. Ryggen ska inte böjt eller höjas. Det är att vara rak.

Gör tio av de knä armhävningar.
Gör tio av de knä armhävningar.

Nu flyttar knäna bakåt bort från höfterna tills ryggen är jämn. Håll händerna platt mot marken. När bekväm böja benen uppåt och korsa fötterna. Detta är rätt läge när du är upp och redo att börja.

Medan i doggie position med knäna bort från dina höfter och ryggen rak du är redo att börja. Låt inte din rygg böj. Ta ett djupt andetag och låt det långsamt. Sänk din kropp tills axlarna är ca åtta inches från marken. Sedan höjer din kropp tillbaka till början positionen.

Gör tio av de knä armhävningar

Gör tio av de knä armhävningar, vila i en minut och sedan gör tio till. Upprepa fem gånger, en gång om dagen. Efter din känner din styrka börja bygga öka antalet armhävningar och sänk dig närmare marken varje gång. Du kan öka antalet armhävningar eller antalet uppsättningar var sjätte vecka.