E2h

Hur man gör GYMNASTIK hals övningar

Calisthenics hals övningar har många fördelar

Calisthenics hals övningar har många fördelar. Dessa enkla och snabba övningar kommer att öka din hals mobilitet och det kommer också att utveckla din muskeltonus. Dessa övningar kommer att hjälpa dig att återhämta sig från nackskador eller hjälpa dig att förhindra en. Du behöver bara 5 minuter varje dag för att göra din hals stark. Nedan finns steg och guider om hur man gör grundläggande calisthenics hals övningar.

Hur man gör GYMNASTIK hals övningar. Sitt eller stå i ett perfekt läge.
Hur man gör GYMNASTIK hals övningar. Sitt eller stå i ett perfekt läge.
  • Sitt eller stå i ett perfekt läge. Slappna av musklerna i överkroppen. Gör långsam och gradvis andning och lyssna på den luft som kommer in och ut näsborrarna, det kommer att hjälpa dig lugn. Undvik spända muskler eftersom det kommer att påverka din inriktning. Utför stretching övningar för uppvärmning.
  • Sakta böjer huvudet på din axel. Tänk dig att du försöker röra örat med huvudet. Håll hållning i 10 sekunder. Upprepa på motsatt axel.
  • Ta huvudet till dess ursprungliga mittläget. Skjut hakan på bröstet hålla sedan hållning i 10 till 20 sekunder. Ta huvudet till det första läget drar sedan tillbaka huvudet och titta i taket. Du måste hålla denna hållning i 15 till 20 sekunder.
  • Applicera en mild kraft till din panna. Skjut din panna framåt genom att använda din nackmusklerna. Håll hållning i 15 till 30 sekunder. Det kommer att göra den bakre delen av halsen stark. Sätt liknande tryck på baksidan av huvudet och utnyttja musklerna i halsen så att du kan trycka mot den. Det kommer att göra framsidan av halsen stark.
  • Sätt liknande kraft i vänster sida av huvudet med hjälp av vänster hand. Cup örat. Du kommer att göra din högra sida stark genom att trycka mot trycket i 15 till 30 sekunder. Bedriva verksamheten i din högra sida.
  • Andra calisthenics hals övningar. Det finns olika enkla rörelser i gymnastik hals övningar. Du kan utföra dessa övningar utan utrustning eller vikter. Du kan öva dessa övningar som helst på dagen eftersom de är lätta och enkla att utföra, men det är bra att ha en övning rutin för att hjälpa dig att bli disciplinerad. Använd din egen kropp för motstånd. Några av de andra calisthenics hals övningar medurs rotation, framåt motstånd, sidled motstånd och fullständig motstånd. Utför dessa övningar för 3 till 5 gånger varje vecka för bästa resultat.
  • Försiktighet. Se till att dina armar, händer, axlar och nacke kan hantera ansträngande motion. Rådgör med din läkare innan du gör calisthenics hals övningar om du inte är säker.
  • Personlig tränare. Anlita en personlig tränare för en grundlig träning. Med professionell rådgivning kan garantera att du kommer att uppnå önskad hälsa och kondition. Roam runt lokalen och leta efter fitness skolor eller centrum. Fråga om träning betalning och träningsschema. Att ha en personlig tränare som är bäst om du är en upptagen person eftersom du kan träna när du vill.

Förutom calisthenics hals övningar

Förutom calisthenics hals övningar, sträva efter tillräcklig sömn och hälsosammare kost. Också dricka mer vatten och försöka ha goda tankar. Om du önskar att bli friskare och montör, då dina handlingar kommer att följa och du kommer att se resultat i din kropp och själ på nolltid.