E2h

Hur man gör hemmagjord kolon detox

Kolon eller tjocktarmen

Kolon eller tjocktarmen, är det sista stoppet för alla livsmedel innan de tas bort från vår kropp genom utsöndring. I den försöker kroppen att absorbera de återstående näringsämnen för att säkerställa vår hälsa genom maximal absorption. Normalt tjocktarmen rengörs genom den mat vi äter genom de grova fibrer som bokstavligen skrubba vår tjocktarmen ren. Men med bristen på grovfoder i den normala människans kost är våra kolon inte så rena som de brukade vara. Kolon avgiftning är ett bra sätt att rengöra tarmarna. Tas minst en gång i veckan, kan du se till att din kolon fungerar ordentligt även om du är för upptagen för att ha den rekommenderade mängden fiber i din kropp. Det bästa med detta är att det är billigt och läckra. Denna guide kommer att hjälpa dig att göra olika program kolon detox.

1. Citron te detox. Anses vara den mest populära hemlagad kolon detox är citronte detox enkel som kan göras minst varje vecka att vila dina organ och rensa ut ditt system. Det rekommenderas att du gör detta på din lediga dag eftersom det kräver att avstå från mat, något som inte är hälsosamt när man arbetar långa timmar. Här är de saker som du behöver:

  • 1 msk. citronsaft
  • 1 nypa cayennepeppar
  • 1 kopp ljummet vatten.
  • 1 tsk. av lönnsirap.

Detta är ett bra recept för kolon rensningen för hela dagen. På natten, ta en kopp laxerande te och på morgonen, dricka en liter rumstemperatur saltvatten kombination och du hittar dig själv i badrummet bort all smuts i kroppen!

Hur man gör hemmagjord kolon detox. Kolon eller tjocktarmen.
Hur man gör hemmagjord kolon detox. Kolon eller tjocktarmen.

2. Bentonit rengöra. Bentonit rengöra är ett av de mer populära detox rengöringsmedel runt. Bentonit är en vittrad vulkanisk aska med påstådda rensning förmågor. Det sägs att ta bort slemmig plack, ett ämne som har diskuterats av både rensning experter och den medicinska samhället. Här är hur du gör en bentonit rengöra.

  • 1 msk av livsmedelskvalitet bentonitlera
  • 1 glas vatten

Det rekommenderas att du avstår från vitt mjöl livsmedel och fet produkter medan du får en Bentonit rengöra. Helt enkelt äta färsk frukt och grönsaker för ett par dagar medan du tar 5-6 glas bentonit rengöra varje dag.

3. Psyllium och ingefära skaka. Detta är en förbättring av den populära bentonit rengöra lägga i kraft psyllium och ingefära med bentonitens rensningen förmågor. Här är ingredienserna:

Hur man gör hemmagjord kolon detox.
Hur man gör hemmagjord kolon detox.

  • 1 tsk. Bentonitlera
  • 1 tsk. Psylliumfröskal pulver
  • ½ tsk. Ingefära pulver
  • 250ml äppeljuice

Kombinera alla ingredienser i en kanna och blanda tills det inte finns fler klumpar. Ta detta rena två timmar före eller efter en måltid med en gräns på fem glas per dag och hålla sig till en frukt diet för bästa resultat.

Varje dag äter vi mat som har för mycket olja eller fett eller transfett och konstgjorda konserveringsmedel och bekämpningsmedel överblivna från maten. Smutsiga kolon är farliga eftersom bitar av smuts kan irritera den normala tarmfloran och fauna gör dem dysfunktionella leder till diarré och även cancer. Inte nämna det faktum att eftersom vår mage inte kan bryta ner konserveringsmedel och bekämpningsmedel, kommer vår kropp försämras snabbare än normalt. Så försök att få ett kolon detox vecka!