E2h

Hur man gör intensiv ab träning i fysisk kondition träning

Nästan alla önskar magmusklerna som ser ut som en sex-pack eftersom det ser bra ut. Det finns många intensiva buk träning som du kan utföra för att få kroppen ton och hälsa som du vill ha. Besök gym i ditt område och fråga om utbildningar och betalningar. Om du är en upptagen person, kan du hyra en personlig tränare för att guida dig i buken träning i din gratis och bekväm tid. Det finns också intensiva buk träning som du enkelt kan göra på bekvämligheten av ditt hem. Nedan finns steg och guider om hur man gör intensiv ab träning i fysisk konditionsträning.

  • Ab cykel magen motion. Ligg på golvet. Dina händer måste vara bakom huvudet. Lyft fötterna tills knäna är lite högre än golvet. Sedan höjer huvudet och ta med din vänstra armbåge och höger knä tillsammans. Återgå till början läge. Upprepa övningen med vänster knä och höger armbåge. Gör flera repetitioner tills du bekanta dig med alternerande rörelser.
  • Tummy isometrisk kritan. Stå rakt och djupt andas in och ut. Du måste fokusera på bröstet, inte på magen. Dra magen i när du andas ut. Försök att föreställa sig att du trycker naveln i ryggraden. Håll denna ställning i 15 till 30 sekunder. Andas som din slappna av. Upprepa 10 till 25 gånger. Denna övning kommer att hålla magmusklerna tillbaka som hjälper dig att stärka och tonen din abs. Denna övning är lätt att utföra och du kan göra det var som helst.
  • Knän bröstet kritan. Detta är bra för din nedre magmuskulaturen. Sitt med dig händer ner på båda sidor av kroppen. Lyft benen och böj knäna på bröstet så nära som du kan. Du måste känna spänningen i magmuskulaturen. Återgå till den ursprungliga hållning och upprepa övningen.
  • Torso vändningar. Det kommer dra magmusklerna när kroppen rör sig från sida till sida. Du måste stå med böjda knän och armarna måste spridas ut på båda sidor av kroppen. Utför en svepande rörelse från en sida till en annan. Håll dina höfter stadig när du utför twist för att optimera magmuskulaturen.
  • Hula spänna om tyget. Arbeta magmusklerna samtidigt ha roligt i hula spänna om tyget. Köp en viktad rockring och praktik för 15 till 30 sekunder varje gång. Du måste öva minst 10 minuter dagligen. Det fina hula spänna om tyget är att du kan träna medan du tittar på TV eller lyssnar på musik.
  • Andas in intensiv ab träning. Glöm inte att andas om du gör något intensiva buk pass eftersom du har en tendens att hålla andan medan du gör ansträngande motion. Andning är viktigt så att du kan hjälpa din kropp och själ fokus som du tränar. Andas när dina muskler är lugn och andas när de är täta.
  • Friska fettsnål kost. Kom ihåg att buken intensiv fysisk kondition träning kommer att göra magmuskulaturen starkt men en riktig fettsnål kost kommer att ta bort fettlagret i magen för att hjälpa dina magmuskler ses.


Hur man gör intensiv ab träning i fysisk kondition träning. Ab cykel magen motion.
Hur man gör intensiv ab träning i fysisk kondition träning. Ab cykel magen motion.

Leva ett hälsosammare livsstil så att du kan ha en grundlig hälsa. Avsättas i intensiva buk träning och du kommer att se resultat på nolltid.